sxoleia-ekpaideusi-mathites
ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ / INTIME NEWS
Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά Τετάρτη και Πέμπτη λόγω καύσωνα

Κλείνουν τα δημοτικά σχολεία και τα νηπιαγωγεία του δήμου Θηβαίων, του δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων και του δήμου Λεβαδέων, την Τετάρτη 23 και Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021λόγω καύσωνα.

Κλειστά στη Λαμία

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμαρχου Λαμιέων, κλειστά θα παραμείνουν Νηπιαγωγεία-Δημοτικά την Τετάρτη 23 Ιουνίου και Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021, λόγω καύσωνα.

Τα σχολεία παραμένουν κλειστά, δεδομένου ότι δεν υπάρχει ο κατάλληλος κλιματισμός και μαθητές και εκπαιδευτικοί οφείλουν τα τηρούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα λόγω covid-19. 

Η ανακοίνωση του Δημάρχου:

Σας ενημερώνουμε, για τη διακοπή λειτουργίας των σχολικών μονάδων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία-Δημοτικά) για την Τετάρτη 23 Ιουνίου και Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021, λόγω καιρικών φαινομένων.

Συγκεκριμένα, οι σχολικές μονάδες θα παραμείνουν εκτός λειτουργίας για τις δύο αυτές ημέρες, λόγω καύσωνα και των υψηλών θερμοκρασιών που θα επικρατήσουν σε όλη την χώρα και θα επηρεάσουν δυσμενώς και την περιοχή μας, καθώς και για την προστασία των μαθητών και των εκπαιδευτικών, δεδομένου ότι στα εν λόγω σχολεία δεν υπάρχει ο κατάλληλος κλιματισμός και μαθητές και εκπαιδευτικοί οφείλουν τα τηρούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα λόγω covid-19.

Κλειστά στη Θήβα

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμαρχου Θηβαίων, αποφασίστηκε το κλείσιμο των σχολείων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Θηβαίων για την Τετάρτη 23 και Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021, λόγω καύσωνα.

Οι παιδικοί σταθμοί Θήβας και Βαγίων θα λειτουργήσουν κανονικά.

Κλειστά και στη Λειβαδιά 

Ο Δήμος Λεβαδέων ενημερώνει ότι λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που θα επικρατήσουν τις επόμενες ημέρες στην περιοχή μας (καύσωνας), τα σχολεία της Α’ θμιας Εκπαίδευσης (Δημοτικά και Νηπιαγωγεία) θα παραμείνουν κλειστά από την Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021 έως και την Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021, έπειτα από απόφαση του Δημάρχου Λεβαδέων κ. Ιωάννη Δ. Ταγκαλέγκα.

Οι βρεφονηπιακοί/παιδικοί σταθμοί σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου Λεβαδέων θα λειτουργήσουν στο κανονικό τους ωράριο.

Δήμος Αλιάρτου-Θεσπιέων

Με απόφαση του Δημάρχου κου Ντασιώτη Γεωργίου, Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021 έως και την Πέμπτη 24 Ιουνίου δε θα λειτουργήσουν τα σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία –Δημοτικά)  στο Δήμο Αλιάρτου-Θεσπιέων. 

Έρχονται «40αρια» σε όλη τη χώρα

Σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού, προβλέπεται μεγάλη άνοδος της θερμοκρασίας αναμένεται από σήμερα, ενώ αστάθεια θα επικρατήσεις τις θερμές ώρες της ημέρας σε περιοχές της ηπειρωτικής χώρας όπου θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες καταιγίδες και πιθανόν τοπικές χαλαζοπτώσεις.

Το πρώτο έντονο κύμα ζέστης του φετινού καλοκαιριού αναμένεται να διαρκέσει έως την Κυριακή 27/06. Ο υδράργυρος θα διατηρηθεί σε πολύ υψηλά επίπεδα μέχρι και το Σαββατοκύριακο, ξεπερνώντας σε αρκετές περιοχές της ηπειρωτικής χώρας τους 40 βαθμούς Κελσίου. 

Η κορύφωση του κύματος ζέστης εκτιμάται το τριήμερο Πέμπτη 24/06 - Σάββατο 26/06, οπότε σε αρκετές περιοχές της χώρας θα επικρατήσουν συνθήκες καύσωνα, με τις μέγιστες να φτάνουν κατά τόπους τους 41-43 βαθμούς Κελσίου. 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

«Κανόνι» σε μεγάλη ασφαλιστική στην Ελλάδα - Χιλιάδες οδηγοί χωρίς κάλυψη από 1η Ιουλίου!

Πολύ σημαντική ανακοίνωση της Πειραιώς για όλους τους χρήστες- Τι πρέπει να κάνετε

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

μωρό
Θεσσαλονίκη: Γονείς άφησαν μωρό που έκλαιγε στο μπαλκόνι και κοιμήθηκαν με κλειστές τις μπαλκονόπορτες
Οι γονείς κοιμόντουσαν με κλειστές πόρτες – Συνελήφθησαν για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο
Θεσσαλονίκη: Γονείς άφησαν μωρό που έκλαιγε στο μπαλκόνι και κοιμήθηκαν με κλειστές τις μπαλκονόπορτες
Ευαγγελική Σχολή Νέας Σμύρνης
«Μαριέττα Γιαννάκου»: Εκτός ανακαινίσεων 38 από τα 40 σχολεία της Νέας Σμύρνης – Καταγγελία για αποκλεισμό χωρίς αιτιολόγηση
«Απογοητευτική η πραγματικότητα που βιώνουν κάθε μέρα μαθητές και εκπαιδευτικοί στα γερασμένα και ελλιπώς συντηρημένα Σχολικά Κτίρια της Νέας...
«Μαριέττα Γιαννάκου»: Εκτός ανακαινίσεων 38 από τα 40 σχολεία της Νέας Σμύρνης – Καταγγελία για αποκλεισμό χωρίς αιτιολόγηση
Στέφανος Παραστρατίδης
Παραστατίδης σε Ζαχαράκη: «Ανεξήγητες οι συγχωνεύσεις ΣΑΕΚ»
Παραστατίδης σε Ζαχαράκη: «Θα συνεχιστούν οι συγχωνεύσεις σχολών που οδηγούν στην αποψίλωση περιοχών από κρίσιμες δημόσιες δομές κατάρτισης;»
Παραστατίδης σε Ζαχαράκη: «Ανεξήγητες οι συγχωνεύσεις ΣΑΕΚ»
Στρατιωτικές σχολές
Στρατιωτικές και Αστυνομικές σχολές: Ανοικτές οι προθεσμίες για υποψήφιους Έλληνες του εξωτερικού
Ξεκινά η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τις Προκαταρκτικές Εξετάσεις του ακαδημαϊκού έτους 2025–2026 – Αναλυτικές οδηγίες και ημερομηνίες υποβολής
Στρατιωτικές και Αστυνομικές σχολές: Ανοικτές οι προθεσμίες για υποψήφιους Έλληνες του εξωτερικού