33xronos gynaikoktonos glyka nera
George Vitsaras / SOOC
Παραιτήθηκε ο συνήγορος του γυναικοκτόνου στα Γλυκά Νερά, που είχε αναλάβει την υπόθεση που αφορά την επιμέλεια του παιδιού του 32χρονου καθ' ομολογίαν δολοφόνου και της νεαρής Καρολάιν

«Προσωπικούς λόγους» επικαλέστηκε ο ένας εκ των δύο συνηγόρων του 32χρονου γυναικοκτόνου στα Γλυκά Νερά, υποβάλλοντας την παραίτησή του.

Σε δήλωσή του στους δημοσιογράφους, έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, ο κ. Σπύρου είπε ότι δεν επιθυμεί να ασχοληθεί περαιτέρω με την υπόθεση, σε κανένα σκέλος της, και την υπεράσπιση του κατηγορουμένου. Ερωτηθείς για τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, ο δικηγόρος υποστήριξε πως είναι προσωπικής φύσεως.

Ο δικηγόρος είχε αναλάβει το σκέλος της υπόθεσης που αφορά την επιμέλεια του παιδιού του 32χρονου και της Καρολάιν.

Στον ανακριτή ο γυναικοκτόνος

Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της νεαρής Καρολάιν που επί σχεδόν 40 ημέρες προσποιούταν πως άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι του και σκότωσαν τη σύζυγό του, οδηγείται σήμερα, στις 10:00 στον ανακριτή.

Ο 32χρονος πιθανότατα να υποστηρίξει στον ανακριτή πως ο φόνος δεν ήταν προσχεδιασμένος, ενώ θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις και για το γεγονός ότι για περισσότερο από ένα μήνα παραπλανούσε τις αρχές με το σενάριο της υποτιθέμενης ληστείας.

Υπενθυμίζεται πως σε βάρος του γυναικοκτόνου ο οποίος κρατείται στη ΓΑΔΑ, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα, της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και της κακοποίησης ζώου, αλλά και για δύο πλημμελήματα, της ψευδούς καταγγελίας, για άλλους υπόπτους και της ψευδούς κατάθεσης κατ’ εξακολούθηση, στις αρχές.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Κυριάκος Μητσοτάκης
«Εθνικό Απολυτήριο»: Ψυκτικοί από το Περιστέρι και το δόγμα Μητσοτάκη: «Δεν μπορούν και δεν πρέπει να πάνε όλοι στο πανεπιστήμιο»
Όπως τονίστηκε, οι υπό συζήτηση αλλαγές δεν αφορούν τους μαθητές που φοιτούν σήμερα στο Λύκειο, ούτε τους μαθητές της Γ’ Γυμνασίου, ενώ οι...
«Εθνικό Απολυτήριο»: Ψυκτικοί από το Περιστέρι και το δόγμα Μητσοτάκη: «Δεν μπορούν και δεν πρέπει να πάνε όλοι στο πανεπιστήμιο»
maxairi
Ασύλληπτο! Μαθητής μαχαίρωσε καθηγήτρια μέσα στην τάξη – Σε κρίσιμη κατάσταση η καθηγήτρια
Ο μαθητής φέρεται να μαχαίρωσε την καθηγήτρια τουλάχιστον τρεις φορές
Ασύλληπτο! Μαθητής μαχαίρωσε καθηγήτρια μέσα στην τάξη – Σε κρίσιμη κατάσταση η καθηγήτρια
σταμ
«Καμία ποινή δεν μπορεί να μας εμποδίσει»: Η απάντηση φαντάρου που τιμωρήθηκε με 10 μέρες φυλάκιση επειδή στήριξε τους αγρότες
Ποινή σε φαντάρο που στήριξε τον δίκαιο αγώνα των αγροτών - Καταγγελία της ΚΝΕ για αυταρχισμό
«Καμία ποινή δεν μπορεί να μας εμποδίσει»: Η απάντηση φαντάρου που τιμωρήθηκε με 10 μέρες φυλάκιση επειδή στήριξε τους αγρότες