έγκλημα στα Γλυκά Νερά
Έναν “αγωνιώδη” θάνατο είχε η 20χρονη Καρολάιν σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση που περιλαμβάνεται στην δικογραφία για το έγκλημα τα Γλυκά Νερά που διαβιβάστηκε στον 12ο Τακτικό Ανακριτή.

Η 20χρονη, για την οποία ο δράστης της δολοφονίας της φέρεται να αναφέρει στους αστυνομικούς “δεν μπορείτε να φανταστείτε τον έρωτα μου για αυτήν την κοπέλα” πέθανε μεταξύ 4 και 5 τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου και βρέθηκε με ένα ύφασμα τυλιγμένο στο λαιμό της, δεμένη πισθάγκωνα με το μωρό της να κοιμάται ακουμπισμένο στην πλάτη της.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας εκείνο το τελευταίο βράδυ πριν πεθάνει από ασφυξία η Καρολάιν φαίνεται να έκανε τρεις αναζητήσεις από το κινητό της: “Από το κινητό του θύματος βρέθηκαν τρεις αναζητήσεις στη πλατφόρμα booking” αναφέρουν οι αστυνομικοί. “Οι αναζητήσεις αυτές είναι μεταξύ 00:37 και 00:38” σημειώνουν.

Στο 26 σελίδων διαβιβαστικό που έστειλε στις δικαστικές αρχές η Αστυνομία αναφέρονται λεπτομερώς τα ευρήματα των αστυνομικών στο σπίτι του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά όταν έσπευσαν εκεί ειδοποιημένοι από τον δράστη για ληστεία.

Περιλαμβάνονται επίσης όλα τα στοιχεία που συνέλεξαν στην διάρκεια των ερευνών τους για την εξιχνίαση του εγκλήματος που θεωρείται ιδιαίτερο εξαιτίας του τρόπου που φέρθηκε ο δράστης.

Ο 33χρονος πιλότος εμφανίζει, με όσα ισχυρίστηκε στην προανάκριση, την 20χρονη ως ευέξαπτη με αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά που εμφανίστηκε “όταν χάσαμε το πρώτο παιδάκι”.

Φαίνεται επίσης να υποστηρίζει πως δική του ιδέα ήταν να απευθυνθούν σε ψυχολόγο και έτσι “ξεκινήσαμε να πηγαίνουμε στην κυρία .. για συνεδρίες” όπως αναφέρει για την γυναίκα που καταγγέλθηκε ότι δεν έχει πτυχίο Ψυχολογίας.

Στην δικογραφία περιλαμβάνονται σημειώσεις και το κρυπτογραφημένο ημερολόγιο της 20χρονης.

εγκλημα στα Γλυκά Νερά

Στην δικογραφία περιλαμβάνεται μεταξύ άλλων και η κατάθεση της μητέρας της Καρολάιν η οποία φαίνεται πως δεν είχε διαπιστώσει ιδιαίτερα προβλήματα ανάμεσα στο ζευγάρι.

Η γυναίκα αναφέρθηκε στο διάστημα από το Νοέμβριο του 2020 έως τον Φεβρουάριο του 2012 που το ζευγάρι είχε απευθυνθεί σε ειδικό για να διαχειριστεί τόσο την αποβολή όσο και τη νέα εγκυμοσύνη που εξελισσόταν με επιπλοκές.

Σύμφωνα με την αστυνομία, από το σύνολο του προανακριτικού υλικού δεν έχουν προκύψει ενδείξεις παρουσίας άλλων προσώπων στον τόπο του εγκλήματος.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ChatGpt για όλους: Παρέχεται σε 100.000 υποψήφιους πανελλαδικά ως 20/11

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 20/11

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

nipiagogeio
Αδιέξοδο για οικογένειες στους Καθενούς: «Στον αέρα» ξανά το ολοήμερο Νηπιαγωγείο
Κραυγή αγωνίας από τον Σύλλογο Γονέων - «Στον αέρα» το ολοήμερο Νηπιαγωγείο Καθενών για δεύτερη χρονιά
Αδιέξοδο για οικογένειες στους Καθενούς: «Στον αέρα» ξανά το ολοήμερο Νηπιαγωγείο
aselgeia-biasmos-koritsioy.jpg
Πάτρα: Μέσα στο προαύλιο σχολείου βιάστηκε η 12χρονη - Έρχεται δίωξη στον 16χρονο
Η ιατροδικαστική εξέταση φέρεται να επιβεβαιώνει πλήρως την καταγγελία της 12χρονης για σεξουαλική κακοποίηση από 16χρονο συμμαθήτή της
Πάτρα: Μέσα στο προαύλιο σχολείου βιάστηκε η 12χρονη - Έρχεται δίωξη στον 16χρονο
Παναγιώτης Σουκάκος
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: Συγχαρητήρια για την εκλογή του Καθηγητή Παναγιώτη Σουκάκου στην Ακαδημία Αθηνών
Η εκλογή του διακεκριμένου Καθηγητή στην Ακαδημία Αθηνών αναγνωρίζει δεκαετίες προσφοράς στην ιατρική επιστήμη και το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: Συγχαρητήρια για την εκλογή του Καθηγητή Παναγιώτη Σουκάκου στην Ακαδημία Αθηνών