Εκπαίδευση 0

Πρύτανης ΑΠΘ για κορονοπάρτι: Ενήμερη η αστυνομία αλλά δεν εμφανίζεται

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ο πρύτανης του ΑΠΘ εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για τις κινήσεις της αστυνομίας στην αντιμετώπιση των κορονπάρτι

Η αστυνομία ενημερώνεται για τα κορονοπάρτι στο ΑΠΘ αλλά δεν εμφανίζεται, δήλωσε μεταξύ άλλων στον ΣΚΑΪ  ο πρύτανης του Πανεπιστημίου, Νίκος Παπαϊωάννου.

Ο πρύτανης υποστήριξε ότι κάθε φορά, τις τελευταίες εβδομάδες που γίνονται τα πάρτι η αστυνομία ενημερώνεται αρκετές ώρες πριν ξεκινήσει το πάρτι, καθώς η ιδιωτική εταιρία φύλαξης παρατηρεί κινητικότητα στους χώρους από τις 18.00 και μετά.

Επισήμανε ότι στην αρχή πρόκειται για λίγα άτομα, αλλά μετά τις 23.00 το βράδυ συρρέουν εκατοντάδες άνθρωποι από όλη την πόλη.

«Θα βάλουμε εμπόδια»

Συμφωνά με τον Νίκο Παπαϊωάννου, η αστυνομία μέχρι στιγμής δεν έχει έρθει στο χώρο και δήλωσε πως το μόνο που μπορούν να κάνουν οι πρυτανικές αρχές είναι να βάλουν εμπόδια σε όσα σημεία μπορούν, για να μην περνούν τα αυτοκίνητα.

Ωστόσο, υπογράμμισε ότι σε κάποιες περιπτώσεις νεαροί σπάνε τα εμπόδια και μπαίνουν με τα αυτοκίνητα στο χώρο, ενώ ανέφερε ότι σε κάποιες περιπτώσεις έχουν δοθεί στην αστυνομία τα στοιχεία των αυτοκίνητων.

Μάλιστα, υποστήριξε ότι σε μια περίπτωση οπού μάλιστα επρόκειτο για φορτηγό γεμάτο ποτά, οι υπεύθυνοι εντοπίστηκαν.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Οι Πανελλαδικές δεν είναι το τέλος του δρόμου

Πριν πεις «βολεμένος» εκπαιδευτικός, δοκίμασε αρχικά να ζήσεις σαν αναπληρωτής

Επίδομα ανεργίας ΔΥΠΑ: Πόσα ένσημα χρειάζονται για να μπείτε στο ταμείο

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

εκπαίδευση