Self Test: Στο νοσοκομείο διευθυντής ΕΠΑΛ στην Κρήτη - Συμπλοκή με γονέα
Konstantinos Tsakalidis / SOOC
Στο ίδιο σχολείο, γονείς που αρνούνται να κάνουν self tests τα παιδιά τους υπέβαλαν μήνυση

Αντιμέτωπος με δύο "μέτωπα" είναι διευθυντής Επαγγελματικού Λυκείου στο Ηράκλειο που πέρασε σήμερα το κατώφλι του νοσοκομείου! 

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας cretalive.gr , χθες στον χώρο του σχολείου βρέθηκαν ενήλικες εξωσχολικοί, προκάλεσαν φασαρία, εκτόξευσαν απειλές σε βάρος των καθηγητών και στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία. 

Σήμερα, το θέμα συνεχίστηκε όταν κάποιος πήγε στο σχολείο, επιτέθηκε στον διευθυντή και εκείνος κατέληξε στο νοσοκομείο! Το θέμα έχει πάρει, πια, το δρόμο της Δικαιοσύνης, ενώ να σημειωθεί ότι σήμερα το σχολείο ήταν υπό κατάληψη.

«Είναι εξοργιστικό αυτό το περιστατικό, ξεπερνάει κάθε όριο», σχολίαζε στο Cretalive ο διευθυντής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Ηρακλείου, κ. Γιάννης Καραγιαννίδης.

Ακόμα, στο ίδιο σχολείο, γονείς που αρνούνται να κάνουν self tests τα παιδιά τους υπέβαλαν μήνυση. Όπως είναι γνωστό, αν δεν προσκομίσει ο μαθητής βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος, τότε παίρνει απουσία.

Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό στην Κρήτη και όλα συμβαίνουν μόλις την πρώτη βδομάδα που άνοιξαν τα Λύκεια.

Και αλλού

Σημειώνεται ότι αυτό δεν είναι το μόνο περιστατικό. Χθες, ένταση επικράτησε έξω από σχολείο της Θεσσαλονίκης όταν ομάδα πολιτών συγκεντρώθηκε προς υποστήριξη μητέρας που ζητούσε να επιτραπεί στον γιο της η είσοδος χωρίς να έχει κάνει self test. Η μητέρα του μαθητή υπέβαλε μήνυση σε βάρος του διευθυντή του Λυκείου.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο 1ο Γενικό Λύκειο Ευόσμου το μεσημέρι της Τετάρτης, ενώ σε μηνύσεις προχώρησαν γονείς και στο Ρέθυμνο.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

«Κανόνι» σε μεγάλη ασφαλιστική στην Ελλάδα - Χιλιάδες οδηγοί χωρίς κάλυψη από 1η Ιουλίου!

Νηπιαγωγεία - Δημοτικά: Αυτό είναι το νέο μάθημα τον Σεπτέμβριο

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΑΣΕΠ
ΑΣΕΠ: 242 Θέσεις μόνιμου προσωπικού δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με προτεραιότητα σε άτομα με αναπηρία

Στις 17 Ιουνίου 2025, εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα της Προκήρυξης 6Κ/2024 του

ΑΣΕΠ: 242 Θέσεις μόνιμου προσωπικού δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με προτεραιότητα σε άτομα με αναπηρία
Μιχαηλίδου
Μιχαηλίδου στον ΟΗΕ: «Η κατάρρευση των δικαιωμάτων των γυναικών απειλεί την ειρήνη και τη δημοκρατία»
Δυναμική παρέμβαση της Υπουργού Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας για τις γυναίκες του Αφγανιστάν στο HRC59
Μιχαηλίδου στον ΟΗΕ: «Η κατάρρευση των δικαιωμάτων των γυναικών απειλεί την ειρήνη και τη δημοκρατία»
Καρυστιανού
Έκκληση Μαρίας Καρυστιανού προς βουλευτές: «Μην σταθείτε εμπόδιο στην έρευνα και τιμωρία»
Τόνισε πως ήρθε η στιγμή για τους βουλευτές και τις βουλεύτριες να σταθούν στο ύψος της ιστορικής τους ευθύνης
Έκκληση Μαρίας Καρυστιανού προς βουλευτές: «Μην σταθείτε εμπόδιο στην έρευνα και τιμωρία»