Άνοιγμα σχολείων: Κατάληψη σε Λύκειο της Πετρούπολης
Το 4ο Λύκειο Πετρούπολης τελεί υπό κατάληψη - Τι είπε μαθητής του Λυκείου για την απόφαση του 15μελούς

Με τηλεκπαίδευση θα γίνονται τα μαθήματα στο 4ο Ενιαίο Λύκειο Πετρούπολης καθώς τελεί υπό κατάληψη, από νωρίς το πρωί της Δυετέρας.

«Είμαστε έξι μήνες κλειστά, δίνουμε πανελλήνιες και αντί να ανοίξουν τα φροντιστήρια να δούμε τι γίνεται, μας ανοίγουν τα σχολεία που είμαστε 25 άτομα μέσα στην τάξη», δήλωσε στον ΑΝΤ1 μαθητής της Γ’ Λυκείου του σχολείου.

Ο μαθητής διαμαρτυρήθηκε καταγγέλλοντας ότι, ανοίγουν τα σχολεία χωρίς όμως να έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία του ίδιου και των συμμαθητών του.

Σύμφωνα με τον μαθητή, την κατάληψη αποφάσισε το 15μελες συμβούλιο των μαθητών.

«Ανοίγουν τα σχολεία με τόσα κρούσματα και όχι τα φροντιστήρια. Μίλησαν οι εκπρόσωποι του 15μελούς μεταξύ τους κι αποφάσισαν να κλείσει το σχολείο», είπε χαρακτηριστικά.  

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τι σημαίνει η λέξη «φανφάρα» και από πού προέρχεται

Εκπαιδευτικοί: Πότε θα πιστωθεί στο λογαριασμό τους η μισθοδοσία

Μειώσεις στη στρατιωτική θητεία: Πόσους μήνες θα υπηρετούν οι φαντάροι με τον νέο νόμο

 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

brizola
Χοιρινές μπριζόλες: Οδηγός για τέλειο ψήσιμο και ζουμερά αποτελέσματα
Οι χοιρινές μπριζόλες, παρά την ανοχή τους σε λάθη ψησίματος, χρειάζονται προσοχή και σωστή τεχνική για να βγουν τέλειες.
Χοιρινές μπριζόλες: Οδηγός για τέλειο ψήσιμο και ζουμερά αποτελέσματα