ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩ
Διορισμοί εκπαιδευτικών: Προς τον Ιούνιο οι οριστικοί πίνακες
Προς το τέλος της σχολικής χρονιάς θα ανακοινωθούν οι οριστικοί πίνακες για τους διορισμούς των εκπαιδευτικών της γενικής εκπαίδευσης

Στο θέμα των διορισμών στην πρωτοβάθμια και στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση αναφέρθηκε μιλώντας στον Real Fm 107,1 η γ.γ του υπουργείου Παιδείας, Σίσσυ Γκίκα.

Όπως ανέφερε, οι οριστικοί πίνακες θα ανακοινωθούν προς το τέλος της σχολικής χρονιάς, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει νέα διαδικασία μέχρι την κατάρτιση των τελικών πινάκων, καθώς «υπάρχουν πολλές ισοβαθμίες».

Σε κάθε περίπτωση, διαβεβαίωσε πως «σίγουρα θα έχουμε διορισμούς» και γι’ αυτό «είμαστε σε καθημερινή επικοινωνία με το ΑΣΕΠ».

'Άνοιγμα σχολείων: Πρώτα τα Λύκεια

«Διακαής πόθος του υπουργείου Παιδείας είναι να ανοίξουν όλα τα σχολεία και όλες τις δομές, όμως λόγω της επιδημιολογικής επιβάρυνσης αυτό δεν είναι εφικτό», είπε χαρακτηριστικά σημειώνοντας πως προτεραιότητα έχει η δευτεροβάθμια εκπαίδευση, διότι «υπάρχουν οι εξετάσεις εντός του Ιουνίου» είπε η γγ. του υπουργείου. 

Αναφερόμενη στο άνοιγμα των σχολείων ξεκαθάρισε ότι η «12η Απριλίου, είναι η ημερομηνία που επιθυμούμε, αλλά δεν μπορούμε ακόμη να είμαστε σίγουροι, εάν οι ειδικοί δεν εξετάσουν τα επιδημιολογικά στοιχεία», πρόσθεσε, ενώ τόνισε τη σημασία της επανεκκίνησης των δια ζώσης μαθημάτων για τη Γ’ Λυκείου.

Επανέλαβε επίσης πως δεν θα γίνουν μαθήματα την περίοδο του Πάσχα και πως το σχολικό έτος έτος αναμένεται να παραταθεί το πολύ έως τα τέλη Ιουνίου. Ξεκαθάρισε ακόμη πως δεν αναμένεται νέα μείωση της ύλης για τις Πανελλαδικές οι οποίες, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, αναμένεται να διεξαχθούν στις ίδιες ημερομηνίες με πέρυσι.

Μάλλον μετά το Πάσχα η επαναλειτουργία δημοτικών-νηπιαγωγείων

Σχετικά με την επαναλειτουργία των δημοτικών και των νηπιαγωγείων, δήλωσε ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να ανοίξουν και μετά το Πάσχα, προσθέτοντας πως το υπουργείο Παιδείας θα λάβει υπόψη του την εισήγηση της επιτροπής αλλά και θα εξετάσει εκείνη τη στιγμή όλες τις παραμέτρους.

Τέλος, αναφέρθηκε στην εμβολιαστική διαδικασία για τους εκπαιδευτικούς οι οποίοι πλέον μπορούν να μπαίνουν στις λίστες για τα αδιάθετα εμβόλια.

Πως παίρνεις 13 μόρια για τους διορισμούς χωρίς Μεταπτυχιακό

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες  ειδήσεις σήμερα

Περιφερειάρχης «αδειάζει» Κεραμέως: Αναλαμβάνω μισθούς εκπαιδευτικών!

Άγριο έγκλημα στο Αιγάλεω: Γυναίκα βρέθηκε μαχαιρωμένη στο λαιμό μέσα στο σπίτι της

Μάθημα Σεξουαλικής Αγωγής: Αυτό το σεμινάριο μοριοδότησε και η ζήτηση του εκτοξεύτηκε

Εύκολη Online ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ  ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ, προσλήψεις, ΠΜΣ,  ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙΤΕ σε προφορικά και έκθεση!

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια σε ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, Σχολική Ψυχολογία, Διαπολιτισμική, ΜΟΝΟ με 25 ευρώ το μήνα

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ  ΜΟΝΟ 95 ΕΥΡΩ για  ΑΣΕΠ , ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ

σχετικά άρθρα

giorgos papandreou
Γιώργος Παπανδρέου: «Κατεβαίνει» υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Γιώργος Παπανδρέου ενημέρωσε τη Φώφη Γεννηματά ότι θα θέσει υποψηφιότητα για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ
Γιώργος Παπανδρέου: «Κατεβαίνει» υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ