Διαγωνισμός συγγραφικής για μαθητές αγγλικής γλώσσας στην Ελλάδα και την Κύπρο
Διαγωνισμό για μαθητές αγγλικής γλώσσας διοργανώνει το Study Rooms

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός Study Rooms σε συνεργασία με την ηλεκτρονική βιβλιοθήκη Fiction Express διοργανώνουν ανοιχτό διαγωνισμό για μαθητές και μαθήτριες αγγλικής γλώσσας στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Πώς λειτουργεί

Το Study Rooms παραχωρεί στα συμμετέχοντα σχολεία/ ΚΞΓ και στους μαθητές τους δωρεάν πρόσβαση στην πλατφόρμα Fiction Express. Με υπόδειξη του σχολείου/ ΚΞΓ κάθε μαθητής κατατάσσεται σε ένα από τα τρία επίπεδα και αποκτά πρόσβαση στο βιβλίο του διαγωνισμού και στο υλικό που την συνοδεύει (activities, quiz, glossary).

Οι μαθητές και οι μαθήτριες διαβάζουν το βιβλίο του επιπέδου τους και καλούνται να γράψουν ένα διαφορετικό τέλος για την ιστορία.

Κανονισμοί

Η συμμετοχή στο Study Rooms Young Writers Contest, που διοργανώνει το Study Rooms σε συνεργασία με την ηλεκτρονική βιβλιοθήκη Fiction Express, απαιτεί την αποδοχή των σχετικών όρων και τη δέσμευση των συμμετεχόντων ότι θα τους ακολουθήσουν όπως ισχύουν και περιγράφονται παρακάτω.

Τα Study Rooms Young Writers Contest απευθύνονται σε μαθητές και μαθήτριες αγγλικής γλώσσας στην Ελλάδα και την Κύπρο. Η διάρκεια του διαγωνισμού είναι από 1 έως 28 Φεβρουαρίου 2021.

Έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές που έχουν υποβληθεί ηλεκτρονικά και με τα μέσα που έχει υποδείξει το Study Rooms μέχρι την ώρα 21:00 της 28/2/2021.

Με την λήξη της προθεσμίας η συγγραφική ομάδα του Fiction Express θα αξιολογήσει όλες τις έγκυρες συμμετοχές ως προς την πρωτοτυπία, το λογοτεχνικό ύφος, την πλοκή, το λεξιλόγιο και τη δομή του κειμένου.

Πέντε συμμετοχές ανά επίπεδο θα επιλεγούν και θα κερδίσουν τα ακόλουθα δώρα:

  • Ο 1ος νικητής ανά κατηγορία μια δωροεπιταγή €50
  • Ο 2ος νικητής ανά κατηγορία μια δωροεπιταγή €30
  • Ο 3ος νικητής ανά κατηγορία μια δωροεπιταγή €20  
  • Ο 4ος & 5ος νικητής ανά κατηγορία από ένα ζευγάρι ακουστικά

Οι 5 νικητές ανά κατηγορία (συνολικά 15 μαθητές/ μαθήτριες)  και οι καθηγητές/ καθηγήτριές τους θα έχουν, επίσης, τη δυνατότητα να συναντήσουν διαδικτυακά έναν συγγραφέα του Fiction Express και να μιλήσουν για την εμπειρία της συγγραφής.

Όλα τα συμμετέχοντα σχολεία/ ΚΞΓ εξασφαλίζουν για 2 επιπλέον μήνες δωρεάν συμμετοχή στο πρόγραμμα Fiction Express για τους μαθητές τους.

Οι συμμετέχοντες (γονείς/ κηδεμόνες, μαθητές και σχολεία) δηλώνουν ρητά με τη συμμετοχή τους ότι δεν έχουν καμία απαίτηση ή αξίωση από το παραχθέν έργο που θα προκύψει από τη συμμετοχή τους. Τα υποβληθέντα έργα θα είναι δημόσια διαθέσιμα και προσβάσιμα χωρίς οικονομικό ή άλλο όφελος για οποιονδήποτε κατά την κρίση του Study Rooms.

Για τους σκοπούς του διαγωνισμού και την ομαλή διεξαγωγή του, το Study Rooms συλλέγει και επεξεργάζεται τα στοιχεία των μαθητών που συμμετέχουν και των σχολείων/ ΚΞΓ τους. Οι συμμετέχοντες και οι γονείς/ κηδεμόνες τους αποδέχονται και συναινούν στη συλλογή, χρήση και διατήρηση των προσωπικών δεδομένων για τους σκοπούς που καθορίζονται από τον διαγωνισμό (ενδεικτικά για λόγους επικοινωνίας, συντονισμού του έργου, αξιολόγηση των υποβληθέντων έργων, παράδοση των δώρων, τη δημόσια ανακοίνωση, τη χρήση φωτογραφικού υλικού κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού).

Για την συμμετοχή στο διαγωνισμό θα χρειαστεί η πρόσβαση σε ηλεκτρονικά αρχεία, ιστοσελίδες, συνδέσμους κλπ τα οποία οι συμμετέχοντες διαχειρίζονται με δική τους ευθύνη. Το Study Rooms  δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία που τυχόν προκύψει σχετικά με την χρήση τους ή για το περιεχόμενο οποιασδήποτε αναφοράς ή σύνδεσης και δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των τελευταίων με οποιονδήποτε τρόπο. Ο κίνδυνος βλάβης ή ζημίας αναλαμβάνεται εξολοκλήρου από το χρήστη.

fiction_express_competion.png

Πληροφορίες, δηλώσεις συμμετοχής:

The Study Rooms

Κηφισίας 10, Αθήνα

Τηλέφωνο: +30 210 7717000

e-mail: [email protected]

www.thestudyrooms.org

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις σήμερα

Παρκαρισμένα αμάξια επιτέθηκαν στην ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣ στη Πανόρμου

Ανοίγουν τα σχολεία πριν το τέλος Μαρτίου - Νέες ανακοινώσεις

ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ στην ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ του Παν.Αιγαίου ΧΩΡΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ!

ΑΣΕΠ: ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ LTE με ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ ΜΟΝΟ σε Reading - Listening (Ούτε προφορικά - ούτε έκθεση!)

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Η/Υ για ΑΣΕΠ σε 10 ημέρες εξ αποστάσεως με ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

σχετικά άρθρα

Το Υπουργείο Παιδείας «παίζει τα ρέστα του» για την αξιολόγηση
Το Υπουργείο Παιδείας «παίζει τα ρέστα του» για την αξιολόγηση
Άρθρο του πρώην αιρετού στο ΚΥΣΔΕ Νεκτάριου Κορδή για τις επόμενες κινήσεις και τις στοχεύσεις του Υπουργείου Παιδείας για την "αξιολόγηση" των...
Το Υπουργείο Παιδείας «παίζει τα ρέστα του» για την αξιολόγηση
Ποινική δίωξη σε αιρετό: «Απειλές και μηνύσεις από εκλεκτό του ΥΠΑΙΘ»
Ποινική δίωξη σε αιρετό: «Απειλές και μηνύσεις από εκλεκτό του ΥΠΑΙΘ»
Ποινική δίωξη σε αιρετό ΕΛΜΕ: «Ο εκλεκτός του Υπουργείου Παιδείας θέλει να επιβάλει τη σιωπή αξιοποιώντας κάθε τρόπο»
Ποινική δίωξη σε αιρετό: «Απειλές και μηνύσεις από εκλεκτό του ΥΠΑΙΘ»