Εκπαίδευση 0

Πρύτανης ΕΜΠ για επίθεση στο ΟΠΑ: Νιώθω την ταμπέλα να κρέμεται από τον δικό μου αυχένα

Ανδρέας Μπουντουβής
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Σχόλιο του πρύτανη του ΕΜΠ Ανδρέα Μπουντουβή σχετικά με την επίθεσε που δέχθηκε ο πρύτανης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

«Αισθάνομαι ως να κρέμεται από τον δικό μου αυχένα αυτή η ταμπέλα. Άλλωστε πρόσφατα δέχτηκα παρόμοια ‘επίσκεψη’» δηλώνει ο πρύτανης του ΕΜΠ Ανδρέας Μπουντουβής σχετικά με την άθλια επίθεση εις βάρος του πρύτανη του ΟΠΑ Δημήτρη Μπουραντώνη.

«Κάποιοι δεν μιλούν κι ας είναι νέοι, κάποιοι που δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους "ζυγίζουν" τη στάση τους και άλλοι συνήθως λαλίστατοι επικριτές των “ισαποστάκηδων” αδυνατούν να ψελλίσουν μια λέξη καταδίκης. Αλλά και η φραστική καταδίκη της βίας είναι πλέον κοινοτοπία και δυστυχώς αρκούνται σε αυτήν πολλοί από εκείνους που οφείλουν να τη δαμάσουν, με τα όποια αντίδοτα, ως δάσκαλοι, ταγοί, θεσμοί» προσθέτει.

«Το Ελληνικό Πανεπιστήμιο θα έχει γυρίσει σελίδα όταν οι νέοι, οι φοιτητές και οι φοιτήτριες, θα έχουν πει με τον τρόπο τους "ως εδώ, πάμε μπροστά". Υποδείγματα, όπως ο Πρύτανης Δημήτρης Μπουραντώνης, έχουν καταλυτικό ρόλο σε αυτό» καταλήγει.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Οι Πανελλαδικές δεν είναι το τέλος του δρόμου

Πριν πεις «βολεμένος» εκπαιδευτικός, δοκίμασε αρχικά να ζήσεις σαν αναπληρωτής

Επίδομα ανεργίας ΔΥΠΑ: Πόσα ένσημα χρειάζονται για να μπείτε στο ταμείο

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

εκπαίδευση