«Τέρμα τα παιχνίδια με τους εκπαιδευτικούς»: Να ανακοινωθούν άμεσα οι αποσπάσεις/ανακλήσεις αποσπάσεων από το υπουργείο Παιδείας
Να ανακοινωθούν άμεσα οι αποσπάσεις και οι ανακλήσεις αποσπάσεων ζητά μέσω του alfavita.gr ο αιρετός του ΚΥΣΔΕ, Νεκτάριος Κορδής, ο οποίος ζητά να μην υπάρξει καμία «απόπειρα από τη μεριά του υπουργείου να προστεθούν ή να διαγραφούν οποιαδήποτε ονόματα»

Παρά το γεγονός ότι η συνεδρίαση του ΚΥΣΔΕ ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου, κατά την οποία εγκρίθηκαν 110 νέες αποσπάσεις και 130 ανακλήσεις αποσπάσεων, το υπουργείο Παιδείας τηρεί σιγή ιχθύος και δεν τις ανακοινώνει, καταγγέλλει με δήλωσή του στο alfavita.gr ο αιρετός του ΚΥΣΔΕ, Νεκτάριος Κορδής.

«Μέχρι και σήμερα δεν έχει υπάρξει καμία ενημέρωση ή ανακοίνωση από τη μεριά του υπουργείου Παιδείας. Οι διαδικασίες στο ΚΥΣΔΕ ολοκληρώθηκαν στις 3 Σεπτεμβρίου και μέχρι σήμερα δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα. Αυτό σημαίνει ότι περίπου 400 εκπαιδευτικοί δεν γνωρίζουν τι θα πρέπει να κάνουν δεδομένου ότι στις 14 του μήνα ανοίγουν τα σχολεία και οι αποσπάσεις/ανακλήσεις αποσπάσεων δεν έχουν ανακοινωθεί» τονίζει ο κ. Κορδής και προσθέτει πως «η τελευταία πληροφορία που έχουμε ότι έχουν συνταχθεί δύο σχέδιο αποφάσεων, ένα για τις αποσπάσεις και ένα για τις ανακλήσεις. Και θεωρούμε αυτονόητο ότι θα υπογραφούν αυτούσιες και οι δύο μετά τις σχετικές εισηγήσεις του ΚΥΣΔΕ και δεν υπάρξει καμία απόπειρα να προστεθούν ή να διαγραφούν οποιαδήποτε ονόματα» καταλήγει. 

 

 

 

 

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Έκτακτο επίδομα έως 1.700 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 10/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πανελλαδικές - πανελλήνιες εξετάσεις
Η ιστορία ενός υποψηφίου των Πανελλαδικών με 19.340 μόρια, από εκείνες που γράφονται αργά, με ιδρώτα, σιωπές και απόφαση!
Ο Ιωάννης Παρίσης «σάρωσε» στις Πανελλήνιες με 19.340 μόρια – Η ιστορία ενός μαθητή που νίκησε όλα τα εμπόδια
Η ιστορία ενός υποψηφίου των Πανελλαδικών με 19.340 μόρια, από εκείνες που γράφονται αργά, με ιδρώτα, σιωπές και απόφαση!
ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Γερμανία: Νέο πλαίσιο για τη στρατιωτική θητεία – Ισχυρές αντιδράσεις μαθητών για την «πολεμική ετοιμότητα»
Αναμόρφωση του συστήματος στρατολόγησης στη Γερμανία - Το νομοσχέδιο προβλέπει αύξηση των στρατιωτών της Bundeswehr από 183.000 σε 255.000 - 270.000...
Γερμανία: Νέο πλαίσιο για τη στρατιωτική θητεία – Ισχυρές αντιδράσεις μαθητών για την «πολεμική ετοιμότητα»
Παιδί με τάμπλετ στο κρεβάτι
Όταν το βλέμμα πέφτει στην οθόνη: Πώς η ψηφιακή καθημερινότητα αλλάζει τη σχέση γονιών και παιδιών
Πώς η τεχνολογία αναδιαμορφώνει την ανάπτυξη των παιδιών – Tα καλά, τα κακά και τα άγνωστα
Όταν το βλέμμα πέφτει στην οθόνη: Πώς η ψηφιακή καθημερινότητα αλλάζει τη σχέση γονιών και παιδιών