pistopoihsh agglikwn LTE golearn AEP
meres gnorimias unic
Ο τελευταίος κύκλος πριν την έναρξη του νέου Ακαδημαϊκού Έτους προσφέρει ενδιαφέρουσες διαδικτυακές παρουσιάσεις, ζωντανά ή σε μαγνητοσκόπηση

Μετά από δύο δυναμικούς κύκλους διαδικτυακών ενημερωτικών σεμιναρίων και παρουσιάσεων που πραγματοποιήθηκαν κατά τους προηγούμενους μήνες, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας επανέρχεται με τον τρίτο και τελευταίο κύκλο, ο οποίος θα ασχοληθεί με ένα μεγάλο φάσμα ενδιαφέροντων θεμάτων. Παρακολουθήσετε τα διαδικτυακά σεμινάρια που θα πραγματοποιηθούν από το Ακαδημαϊκό και Διοικητικό Προσωπικό του Πανεπιστημίου, ζωντανά ή σε μαγνητοσκόπηση, από τις 24 Αυγούστου μέχρι και τις 7 Σεπτεμβρίου.

Και σε αυτόν τον κύκλο θα μπορείτε να μιλήσετε με έμπειρους ακαδημαϊκούς συμβούλους, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε το τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού «ΑΡΙΣΤΟΝ» διαδικτυακά, αλλά και να ενημερωθείτε σχετικά με τις σπουδές σας στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας αυτό το Φθινόπωρο.

Ενδεικτικά, το πρόγραμμα των ακαδημαϊκών δράσεων του τρίτου κύκλου περιλαμβάνει:

Διαδικτυακές Ενημερώσεις – Q&A Sessions: 24 Αυγούστου, 17:00-18:00 (για ενδιαφερόμενους από Κύπρο) και 26 Αυγούστου, 19:00-20:00 και 3 Σεπτεμβρίου, 17:00-18:00 (για ενδιαφερόμενους από Ελλάδα). Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με έμπειρους σύμβουλους εισδοχής και να θέσουν τα ερωτήματά τους σχετικά με τα προγράμματα σπουδών αλλά και τα πλεονεκτήματα που προσφέρει το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, σχετικά με:

Γνωριμία με τις Σχολές του Πανεπιστημίου Λευκωσίας: Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με το Ακαδημαϊκό Προσωπικό και τους σύμβουλους εισδοχής και να θέσουν τα ερωτήματά τους σχετικά με τα προγράμματα σπουδών που προσφέρει η κάθε Σχολή καθώς και τη φοίτηση στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. Οι διαδικτυακές παρουσιάσεις είναι δωρεάν και ανοικτές για όλους, αλλά απευθύνεται κυρίως σε μαθητές λυκείου, φοιτητές, γονείς και επαγγελματίες του αντικειμένου. καθώς και σε επαγγελματίες που ενδιαφέρονται για σπουδές σε συγκεκριμένα γνωστικά πεδία.

Διαδικτυακή ενημέρωση από το Ακαδημαϊκό Προσωπικό για τα προγράμματα σπουδών: Αξιοποιήστε την ευκαιρία να γνωρίσετε τους καθηγητές, να μάθετε χρήσιμες πληροφορίες για τον κάθε κλάδο, και να υποβάλετε σχετικές ερωτήσεις.

  • Φαρμακευτική: 25 Αυγούστου, 19:00-20:00. Ο Δρ. Χρίστος Πέτρου θα παρουσιάσει το πρόγραμμα και τις επαγγελματικές του προοπτικές και μαζί με τον Πρόεδρο του Τμήματος Δρ. Κυριάκο Φελέκκη θα απαντήσουν σε τυχόν ερωτήσεις. Απαραίτητη η εγγραφή.
  • Φυσικοθεραπεία: 27 Αυγούστου, 17:00-18:00. Η Δρ. Χριστίνα Μιχαηλίδου θα παρουσιάσει το πρόγραμμα και τις επαγγελματικές του προοπτικές και μαζί με τον Πρόεδρο του Τμήματος Δρ. Κυριάκο Φελέκκη θα απαντήσουν σε τυχόν ερωτήσεις.
  • Διατροφολογία & Διαιτολογία: 27 Αυγούστου, 19:00-20:00. Η Δρ. Ελένη Ανδρέου θα παρουσιάσει το πρόγραμμα και τις επαγγελματικές του προοπτικές και μαζί με τον Πρόεδρο του Τμήματος Δρ. Κυριάκο Φελέκκη θα απαντήσουν σε τυχόν ερωτήσεις.
  • Αρχιτεκτονική: 28 Αυγούστου, 19:00-20:00. Η Πρόεδρος του Τμήματος Μαρκέλλα Μενοίκου θα παρουσιάσει το πρόγραμμα και τις επαγγελματικές του προοπτικές και θα απαντήσει σε ερωτήσεις από ενδιαφερόμενους.
  • Πολιτική Μηχανική και Μηχανική Περιβάλλοντος: 31 Αυγούστου, 17:00-18:00. Ο Δρ. Παναγιώτης Πολυκάρπου θα παρουσιάσει το πρόγραμμα και τις επαγγελματικές του προοπτικές και θα απαντήσει σε ερωτήσεις από ενδιαφερόμενους. Απαραίτητη η εγγραφή.
  • Βιολογία του Ανθρώπου: 3 Σεπτεμβρίου, 19:00-20:00. Η Δρ. Ίρις Χαραλαμπίδου και ο Δρ. Χρίστος Παπανεοφύτου θα παρουσιάσουν το πρόγραμμα και τις επαγγελματικές του προοπτικές και μαζί με τον Πρόεδρο του Τμήματος Δρ. Κυριάκο Φελέκκη θα απαντήσουν σε τυχόν ερωτήσεις.
  • Δημόσιες Σχέσεις, Διαφήμιση και Μάρκετινγκ: 4 Σεπτεμβρίου, 17:00-18:00. Ο Δρ. Μάρκος Κωμοδρόμος θα παρουσιάσει το πρόγραμμα και τις επαγγελματικές του προοπτικές και θα απαντήσει σε ερωτήσεις από ενδιαφερόμενους.

Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με κάθε δράση, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, στον εξής σύνδεσμο: www.unic.ac.cy/el/fall2020/opendays/

Ενημερωθείτε έγκαιρα. Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας δέχεται ήδη αιτήσεις από υφιστάμενους, νεοεισερχόμενους και μετεγγραφόμενους φοιτητές/φοιτήτριες για το νέο Ακαδημαϊκό Έτος 2020-2021. Τα μαθήματα του Χειμερινού εξάμηνου αρχίζουν στις 28 Σεπτεμβρίου 2020

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 200 ευρώ: Από που παίρνεις ΔΩΡΕΑΝ Laptop

ΑΣΕΠ: Ποια σεμινάρια Πανεπιστημίων μοριοδοτούν στους Πίνακες ΕΙΔΙΚΗΣ αλλά και ΓΕΝΙΚΗΣ - ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ

Πίνακες αναπληρωτών ΕΑΕ: Προλαβαίνετε να πάρετε 11 μόρια έως τις 23 Μαϊου

Η 1η Πανεπιστημιακή Επιμόρφωση στον Αυτισμό από το Παν.Πατρών με Μοριοδοτούμενο Πιστοποιητικό

ΑΣΕΠ: Το ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ online Lower - Proficiency για Ενήλικες σε 2 ημέρες Μόνο 111 ευρώ

ECDL | Πιστοποίηση Υπολογιστών για ΑΣΕΠ μόνο 95 ευρώ μέσα σε 2 ημέρες

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

Ευλογιά των πιθήκων
Ευλογιά των πιθήκων: Εντοπίστηκε ύποπτο κρούσμα στην Ελλάδα
Πρόκειται για τουρίστα, 29 χρόνων, που είχε ταξιδέψει στην Κεφαλονιά μαζί τη σύντροφό του - Συναγερμός στον ΠΟΥ για την εξάπλωση της ευλογιάς των...
Ευλογιά των πιθήκων: Εντοπίστηκε ύποπτο κρούσμα στην Ελλάδα
Αρχίζουν αύριο Δευτέρα οι προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις στα Λύκεια – Τι πρέπει να προσέξουν οι μαθητές
Λύκειο: Η εξεταστέα ύλη και ο τρόπος εξέτασης των μαθημάτων στις Προαγωγικές/Απολυτήριες Εξετάσεις
Αρχίζουν αύριο Δευτέρα οι προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις στα Λύκεια – Τι πρέπει να προσέξουν οι μαθητές