Κινητοποίηση εκπαιδευτικών
A΄ΕΛΜΕ Αχαΐας

« Ουδέποτε εν τέλει αποφεύγει τον αγώνα όποιος θέλει τον αγώνα να αποφύγει,

καθώς για του εχθρού του την υπόθεση θα’χει παλέψει

όποιος για τη δική του δεν επάλεψε υπόθεση»

Μπ. Μπρεχτ

Συνεχίζουμε τις δράσεις μας, ενάντια στα αντιεκπαιδευτικά μέτρα της κυβέρνησης.

Για την «δική τους» υπόθεση, δηλαδή για το δημόσιο σχολείο και για το δίκιο των εργαζομένων σε αυτό παλεύουν οι καθηγητές όλης της Ελλάδας αυτή την χρονική περίοδο που η Παιδεία βάλλεται.

Καθηγητές, δάσκαλοι, φοιτητές, μαθητές με μουσικές, χρώματα, πινέλα, θεατρικά δρώμενα, χαρά και μεράκι συναντήθηκαν την Πέμπτη, 25-6 στην πλατεία Γεωργίου σε μια γεμάτη έμπνευση συγκέντρωση που οδήγησε σε μαζικό συλλαλητήριο στο κέντρο της Πάτρας.

Την Τρίτη 23-6 και το Σάββατο 27-6 οι συνάδελφοι συμμετείχαν σε μια πρωτοφανή δράση: απείχαν μαζικά από τη βαθμολόγηση των γραπτών των Πανελλαδικών.

Η Α΄ΕΛΜΕ Αχαΐας αισθάνεται υπερήφανη για τα μέλη της που τιμούν και στηρίζουν τους αγώνες στους οποίους η εποχή τους καλεί. Χαιρετίζει τους συναδέλφους αγωνιστές, που με τη συμμετοχή τους στις συνελεύσεις και τα συλλαλητήρια και την αποχή τους από τη βαθμολόγηση απέδειξαν στην πράξη ότι ο κλάδος παραμένει ενωμένος παρά τις προσπάθειες του υπουργείου να μας διασπάσει.

Συναδέλφισσες – συνάδελφοι συνεχίζουμε. Το ΔΣ της Α ΕΛΜΕ Αχαΐας :

  1. Σας καλεί να κλιμακώσουμε τις κινητοποιήσεις με τη μαζική παρουσία μας στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Αχαΐας (Γιαννιτσών 5 και Ηπείρου) την Δευτέρα, 29/6/2020 και ώρα 11.00 π.μ.

  2. Καλεί όλους τους συναδέλφους σε νέα έκτακτη γενική συνέλευση την Τετάρτη 1/7/2020 και ώρα 19:00, στο προαύλιο του 6ου και 11ου ΓΕΛ με θέμα: Eκτίμηση της κατάστασης και κλιμάκωση των παρεμβάσεών μας.

  3. Καλούμε όλες και όλους σε μαζική συμμετοχή σε συλλαλητήριο την Πέμπτη 2/7/2020 και ώρα 19:00, στη πλατεία Γεωργίου με θέμα: την υπεράσπιση του δημόσιου σχολείου. Επιπλέον καλούμε τα πρωτοβάθμια σωματεία της περιοχής μας, να συμμετάσχουν.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ALFAVITA.GR

Ακολουθήστε μας στο GoogleNews για να μάθετε πρώτοι μόνο τις ειδήσεις που σας ενδιαφέρουν

     

    Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

    Συναγερμός ΕΦΕΤ: Ανάκληση σε πασίγνωστη φέτας λόγω Λιστέριας

    Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

    Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

    Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

    σχετικά άρθρα

    Ακίνητα στην Αθήνα με φόντο την Ακρόπολη
    Κοινωνική Αντιπαροχή: Τα πρώτα ακίνητα της ΔΥΠΑ που μετατρέπονται σε κοινωνικές κατοικίες
    Σε ποιες περιοχές ενεργοποιούνται τα πρώτα ακίνητα της ΔΥΠΑ για Κοινωνική Αντιπαροχή (ΦΕΚ)
    Κοινωνική Αντιπαροχή: Τα πρώτα ακίνητα της ΔΥΠΑ που μετατρέπονται σε κοινωνικές κατοικίες
    Πανελλήνιες
    Πανελλήνιες 2026: Ο πλήρης οδηγός για τις προφορικές εξετάσεις – Δικαιώματα και υποχρεώσεις
    Πανελλήνιες 2026: Αποκωδικοποιώντας τη διαδικασία της προφορικής εξέτασης
    Πανελλήνιες 2026: Ο πλήρης οδηγός για τις προφορικές εξετάσεις – Δικαιώματα και υποχρεώσεις
    Υπουργείο Παιδείας
    Σχολεία: Σε ΦΕΚ οι αναθέσεις μαθημάτων για Γυμνάσια και Λύκεια - Ποιοι παίρνουν την "Ηθική"
    Δημοσιεύθηκε το ΦΕΚ για τις αναθέσεις μαθημάτων 2026-2027 - Ποιοι εκπαιδευτικοί θα διδάσκουν το μάθημα "Ηθική"
    Σχολεία: Σε ΦΕΚ οι αναθέσεις μαθημάτων για Γυμνάσια και Λύκεια - Ποιοι παίρνουν την "Ηθική"