Thumbnail
Ανακοίνωση της κατάληψης Πρυτανείας

Απαντάμε ΤΩΡΑ με αποφασιστικότητα ότι δε θα συζητηθεί!

Απαιτούμε ΤΩΡΑ από τις ΔΟΕ-ΟΛΜΕ την κήρυξη 3ήμερης απεργίας και πανελλαδική συγκέντρωση την Πέμπτη.

Η ξαφνική αναδίπλωση της Κυβέρνησης για αναβολή της συζήτησης του νομοσχεδίου για την Πέμπτη, δείχνει ξεκάθαρα ότι ο φόβος και η ανασφάλεια έχουν αλλάξει στρατόπεδο! Κάτω από την πίεση των δυναμικών κινητοποιήσεων του 4ημέρου 11-14/1 με κέντρο αγώνα την κατάληψη του συντονιστικού Αναπληρωτών, εκπ/κών σωματείων και φοιτητών στην Πρυτανεία τους ανάγκασε σε τακτική υποχώρηση!

Τώρα είναι η ώρα να πάρουμε δύναμη, να πάμε δυο βήματα μπροστά και να συνειδητοποιήσουμε τις δυνατότητες που άνοιξε ο αγώνας μας! Περνάμε στην αντεπίθεση και με ακόμα πιο αποφασιστικό τρόπο δηλώνουμε ότι το νομοσχέδιο δε θα περάσει! Ούτε την Πέμπτη!

Καλούμε όλον τον κόσμο να σηκώσει ανάστημα και συλλογικά να ενώσει τη φωνή του με το αγωνιζόμενο κομμάτι της νεολαίας, της εκπαίδευσης και της εργασίας και σαν μια γροθιά να κερδίσει όλα όσα μας ανήκουν. Ούτε βήμα πίσω!

Συνεχίζουμε αποφασιστικά τη μάχη! Συγκέντρωση στις 13.30 στα Προπύλαια – πανελλαδική συνέλευση αγώνα μετά την κινητοποίηση στην κατειλημμένη πρυτανεία!

ΜΟΝΙΜΗ ΚΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ αποκλειστικά με βάση το πτυχίο και την προϋπηρεσία!

ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ – ΕΚΤΡΩΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ!

ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ!

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Αποκάλυψη alfavita.gr: Τροχαίο σοκ με ΚΤΕΛ γεμάτο φοιτητές - «Αποκοιμήθηκε ο οδηγός»

Μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Τις επόμενες εβδομάδες η ανακοίνωση - Πώς διαμορφώνεται ο αριθμός

Αλλαγές κορυφής στην εκπαίδευση της Αττικής: Χηρεύουν 3 θέσεις "κλειδιά"

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

χαρτζουλάκης
Συνέντευξη του διωκόμενου καθηγητή Δημήτρη Χαρτζουλάκη: "Μας περνάνε πειθαρχικό για να επιβάλλουν σιωπή στα σχολεία σε ένα φόντο φτώχειας και πολέμου"
«Η συμμετοχή στις συλλογικές αποφάσεις βαφτίζεται «παράβαση καθήκοντος».  Ενώ ανοίγει η συζήτηση της άρσης της μονιμότητας στο Δημόσιο, δηλαδή...
Συνέντευξη του διωκόμενου καθηγητή Δημήτρη Χαρτζουλάκη: "Μας περνάνε πειθαρχικό για να επιβάλλουν σιωπή στα σχολεία σε ένα φόντο φτώχειας και πολέμου"