Thumbnail
Β ΕΛΜΕ Έβρου

Τη Δευτέρα 14 Γενάρη ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ! 
Συνεχίζουμε ακόμα πιο δυναμικά!
Κατεβαίνουμε από τον Έβρο στην Αθήνα!
Υπερασπιζόμαστε το δικαίωμά μας στη μόνιμη εργασία!

Χαιρετίζουμε τις μεγαλειώδεις μαζικότατες Πανελλαδικές συγκεντρώσεις των εκπαιδευτικών στα πλαίσια της 24ωρης απεργίας ΔΟΕ-ΟΛΜΕ την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου και τους χιλιάδες συναδέλφους που βροντοφώναξαν ότι το νομοσχέδιο για το προσοντολόγιο δε θα περάσει! Ως Β΄ ΕΛΜΕ Έβρου συμμετείχαμε στις δυναμικές απεργιακές κινητοποιήσεις σε Αλεξανδρούπολη και Θεσσαλονίκη. Καταγγέλλουμε ταυτόχρονα τη σφοδρή καταστολή της κυβέρνησης απέναντι στο μαχόμενο κομμάτι της εκπαίδευσης που χρησιμοποίησε Ματ, χημικά και δακρυγόνα με αποτέλεσμα να υπάρχουν τραυματίες.

Το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση πλήττει το σύνολο των εργασιακών μας δικαιωμάτων. Καθιερώνει την πιο τιμωρητική αξιολόγηση οδηγώντας συναδέλφους μας αναπληρωτές στην απόλυση και την ανεργία. Απαξιώνει τα πτυχία μας και αναγκάζει όλους τους αδιόριστους εκπαιδευτικούς να επιδοθούν σε ένα αέναο κυνήγι προσόντων και σκληρού ανταγωνισμού προκειμένου να εργαστούν έστω και για λίγους μήνες! 
Συνεχίζουμε ακόμα πιο αποφασιστικά!

Καλούμε όλα μας τα μέλη να συμμετάσχουν στην 24ωρη απεργία τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου. (Η ΟΛΜΕ έχει προκηρύξει τρίωρες στάσεις εργασίας 11.00π.μ.-14.00μ.μ. και τις 3 πρώτες ώρες του προγράμματος για τον απογευματινό κύκλο και τα εσπερινά σχολεία. Η Β΄ ΕΛΜΕ Έβρου κηρύσσει συμπληρωματικά στάσεις εργασίας 08.00-11.00 π.μ. για τα σχολεία του πρωινού προγράμματος, 14.00-17.00 για το πρόγραμμα της ενισχυτικής διδασκαλίας και τις 3 τελευταίες ώρες του απογευματινού και εσπερινού κύκλου).

Την Κυριακή 13 Ιανουαρίου ναυλώνουμε λεωφορείο που θα ξεκινήσει από την Ορεστιάδα, προκειμένου να μεταβούμε στην Αθήνα και να συμμετάσχουμε  στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Βουλή τη Δευτέρα 14/1/2019, ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου, διεκδικώντας την απόσυρσή του και τους μαζικούς διορισμούς όλων των αναπληρωτών!

Παρακαλούμε τους συναδέλφους που ενδιαφέρονται και από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, να επικοινωνήσουν με τα μέλη του Δ.Σ. των σωματείων τους ή με τα μέλη του Δ.Σ. της Β΄ ΕΛΜΕ Έβρου, ώστε να προγραμματίσουμε τις λεπτομέρειες της μετάβασής μας.

Καλούμε την ΟΛΜΕ να προχωρήσει άμεσα στη σύγκλιση Γ.Σ. Προέδρων ΕΛΜΕ για την κλιμάκωση των αγωνιστικών κινητοποιήσεων!

Σ΄ αυτόν τον αγώνα ζωής δεν περισσεύει κανείς!
Για το Δ.Σ.
Η Πρόεδρος                                           Η Γ. Γραμματέας
Γιαννάτου Κική    Γεωργουσίδου Μαρία

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 6/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Σχολεία - Έκτακτο: Τηλεκπαίδευση μπορεί να παρασχεθεί μόνο με παροχή εξοπλισμού ή με καταβολή της προβλεπόμενης αποζημίωσης
Σχετικά με την επιβολή τηλεκπαίδευσης στα σχολεία
Σχολεία - Έκτακτο: Τηλεκπαίδευση μπορεί να παρασχεθεί μόνο με παροχή εξοπλισμού ή με καταβολή της προβλεπόμενης αποζημίωσης
ergazomenoi.jpg
Κακοκαιρία “Byron”: Τι προβλέπεται για εργαζόμενους και επιχειρήσεις – Άδειες, τηλεργασία και καταβολή μισθού
Όλα όσα ισχύουν για άδειες, μισθούς και λειτουργία επιχειρήσεων σε συνθήκες ακραίων καιρικών φαινομένων.
Κακοκαιρία “Byron”: Τι προβλέπεται για εργαζόμενους και επιχειρήσεις – Άδειες, τηλεργασία και καταβολή μισθού