Thumbnail
Νέες προσλήψεις από τον ΟΑΕΔ

(1) Προκήρυξη για την πρόσληψη ωρομίσθιων εκπαιδευτικών στο ΚΕΚ Λαμίας, για την υλοποίηση 1 προγράμματος κατάρτισης 24 υπαλλήλων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καρπενησίου της ΠΕ.ΠΥ.Δ. ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ν. Ευρυτανίας με τίτλο: «Διαχείριση ψυχολογικής κατάστασης του διασώστη πριν το συμβάν, κατά τη διάρκεια και μετά από αυτό» (διάρκειας 50 ωρών 24 άτομα). (Η προκήρυξηΕΔΩ)

(2) Προκήρυξη για την πρόσληψη ωρομίσθιων εκπαιδευτικών στο ΚΕΚ Ιωαννίνων, για την υλοποίηση ενός προγράμματος κατάρτισης 25 ατόμων του Σωματείου Επισκευαστών Αυτοκινήτων & Συναφών Επαγγελμάτων Φιλιππιάδας, σχετικά με τον κλιματισμό αυτοκινήτων, με τίτλο: «Σύστημα Φθοριούχων Αερίων Κλιματισμού Αυτοκινήτων». (Η προκήρυξη, ΕΔΩ)

(3) Προκήρυξη για την πρόσληψη ωρομίσθιων εκπαιδευτικών στο ΚΕΚ Ιωαννίνων, για την υλοποίηση ενός προγράμματος κατάρτισης μελών της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης (Ε.Ο.Δ.) / Παράρτημα Κέρκυρας, με τίτλο: «Διάσωση σε ορμητικά νερά». (Η προκήρυξη, ΕΔΩ)

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

τοξοβολία
Υπουργείο Παιδείας: Πανελλήνιοι αγώνες τοξοβολίας ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (Η προκήρυξη)
Προκήρυξη πανελλήνιων αγώνων τοξοβολίας των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων (ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ.), σχολικού έτους 2025-2026
Υπουργείο Παιδείας: Πανελλήνιοι αγώνες τοξοβολίας ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (Η προκήρυξη)
Ζωή Κωνσταντοπούλου, Άδωνις Γεωργιάδης
Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά Γεωργιάδη: «Είναι κότα, μπορούσε να μου κάνει μήνυση εδώ και τρεις μήνες»
«Κότα» ο Άδωνις για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου – «Ραντεβού στα δικαστήρια» η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη για τη μήνυση
Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά Γεωργιάδη: «Είναι κότα, μπορούσε να μου κάνει μήνυση εδώ και τρεις μήνες»