Thumbnail
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης

Την πρώτη του συνεδρίαση θα πραγματοποιήσει την Τρίτη 19 Ιουνίου 2018 και ώρα 13:00 στην αίθουσα «Έλλη Παππά» του ΥΠ.Π.Ε.Θ., το Εθνικό Συντονιστικό Όργανο Μαθητείας (Ε.Σ.Ο.Μ.)

Υπενθυμίζεται ότι, σκοπός του Ε.Σ.Ο.Μ. είναι η εισήγηση προς τους αρμόδιους Υπουργούς για θέματα που αφορούν τη βελτίωση του θεσμικού πλαισίου για τη μαθητεία και το σχεδιασμό, την εφαρμογή και τον τρόπο αξιολόγησης των προγραμμάτων μαθητείας. Στο όργανο αυτό συμμετέχουν, εκτός από τους εκπροσώπους του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, εκπρόσωποι του υπουργείου Εργασίας και του ΟΑΕΔ, των οργανώσεων των εργοδοτών και των εργαζομένων αλλά και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Για την εκπλήρωση του σκοπού του το Ε.Σ.Ο.Μ. μπορεί να συνεργάζεται με Επιμελητήρια, Ιδρύματα, Οργανισμούς Ερευνών και Μελετών και λοιπούς Φορείς. Το Ε.Σ.Ο.Μ. μπορεί επίσης να καλεί διάφορους εμπειρογνώμονες, υπηρεσιακούς παράγοντες ή Φορείς στις συνεδριάσεις του, για την  παροχή πρόσθετων πληροφοριών, γνωμοδοτήσεων ή εισηγήσεων σχετικών με τα προς συζήτηση θέματα. 

Στη συνεδρίαση θα παρευρεθεί και θα απευθύνει χαιρετισμό ο Υφυπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Δ. Μπαξεβανάκης.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

ΑΣΕΠ: Προ των πυλών τρεις νέοι διαγωνισμοί με 5.200 θέσεις

Νέο market pass για 40 ευρώ κάθε μήνα χωρίς αίτηση

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Σοφία Ζαχαράκη
Σοφία Ζαχαράκη: Στο Κάιρο της Αιγύπτου αύριο η υπουργός Παιδείας
Κρίσιμες συναντήσεις με τον Πατριάρχη Θεόδωρο και τον Αιγύπτιο ομόλογό της – Στο επίκεντρο τα ιστορικά ελληνικά σχολεία
Σοφία Ζαχαράκη: Στο Κάιρο της Αιγύπτου αύριο η υπουργός Παιδείας
Φεστιβάλ Στη σκιά των Βράχων
«Στη σκιά των Βράχων» 2026: Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ - Αφιέρωμα στον Μίνω Βολανάκη
Το Φεστιβάλ «Στη σκιά των Βράχων» τιμά φέτος τον Μίνω Βολανάκη, εμπνευστή του Θεάτρου Βράχων
«Στη σκιά των Βράχων» 2026: Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ - Αφιέρωμα στον Μίνω Βολανάκη