Thumbnail
Απόφοιτοι ΑΕΙ μουσικής

Σχετικά µε την εφαρµογή του Νόµου 4521/02.03.2018 του άρθρου 29 µέσω της Υ.Α. του ΥΠΕΘ αρ. πρωτ. 56265/Ε1/05.04.2018, ΦΕΚ 1281/Β'/11.04.2018.

Κύριε Υπουργέ

Η εξοµοίωση και ενοποίηση αυτή, βάσει επιστηµονικών, αξιολογικών και αξιοκρατικών κριτηρίων, είναι πλήρως αβάσιµη και εξ'ορισµού άδικη, και ως εκ τούτου απαράδεκτη.

Η εφαρµογή της διάταξης αυτής προκαλεί ανεπίτρεπτη και επιλεκτική εκ του νόµου εύνοια υπέρ των αποφοίτων ενός και µόνο τµήµατος, αυτό το ΤΕΙ Άρτας, εις βάρος -και εξόφθαλµα αδίκως- όλων των αποφοίτων των τεσσάρων πανεπιστηµιακών τµηµάτων µουσικής.

Για την απαιτούµενη εν προκειµένω, αποκατάσταση της διαφάνειας, του δικαίου και της ευνοµίας που εγγυώνται την αξιοκρατική λειτουργία της µουσικής παιδείας στη χώρα µας, οι απόφοιτοι και οι φοιτητές των τεσσάρων τµηµάτων, θα προχωρήσουν σε όλες τις απαραίτητες πράξεις για την άµεση απόσυρση, ακύρωση και µη εφαρµογή της εν λόγω διάταξης,

Η οποία πάσχει από έλλειψη δικαίου ως ίσου κανόνα έναντι όλων.

Με εκτίµηση

Οι σύλλογοι αποφοίτων τµηµάτων Μουσικών Σπουδών και Μουσικής Επιστήµης & Τέχνης

Δείτε την επιστολη σε μορφή pdf

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σοκ με ψωμί του τοστ: Βρέθηκε επικίνδυνο βακτήριο – Ανάκληση σε χιλιάδες συσκευασίες!

Kαμπανάκι από την EFSA για τα δύο πιο τοξικά τρόφιμα της αγοράς στην Ευρώπη

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 9/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ομελέτα
Πώς να φτιάξετε ομελέτα με υφή εστιατορίου – Το κόλπο του πρώην σεφ Michelin
Ένας πρώην σεφ που έχει εργαστεί σε κουζίνες βραβευμένες με αστέρι Michelin αποκαλύπτει το μυστικό για ομελέτα εστιατοριακού επιπέδου, μέσα από ένα...
Πώς να φτιάξετε ομελέτα με υφή εστιατορίου – Το κόλπο του πρώην σεφ Michelin