Το ΔΣ του ΣΕΠ της ΑΣΠΑΙΤΕ χαιρετίζει τη θέση του Υπουργού κ. Γαβρόγλου, στο 4ο Συνέδριο της ΟΣΕΠ-ΤΕΙ, να προτρέψει τη νέα Διοικούσα του ΠΔΑ να μελετήσει το ρόλο της ΑΣΠΑΙΤΕ στο νέο τοπίο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.
Η προοπτική συμμετοχής της ΑΣΠΑΙΤΕ στο ΠΔΑ αποτέλεσε πάγιο αίτημα, τόσο του Διδακτικού όσο και του Διοικητικού της προσωπικού, και ψηφίστηκε με συντριπτικές πλειοψηφίες (πάνω από 90%) σε αντίστοιχες συνελεύσεις. Αποτελεί δε έμπρακτη απόδειξη ότι, ο κ. Υπουργός τήρησε την υπόσχεση που είχε δώσει, σε προγραμματισμένο ραντεβού τον Ιούλιο του 2017, σε μέλη του ΔΣ του ΣΕΠ/ΑΣΠΑΙΤΕ.
Είμαστε βέβαιοι ότι, η νέα Διοικούσα Επιτροπή του ΠΔΑ θα αντιληφθεί τα μεγάλα οφέλη αυτής της συνέργειας και θα προχωρήσει με τις κατάλληλες πρωτοβουλίες. Η στήριξη του ΣΕΠ της ΑΣΠΑΙΤΕ προς αυτήν την κατεύθυνση είναι δεδομένη.
Εκ μέρους του ΔΣ του ΣΕΠ/ΑΣΠΑΙΤΕ,
Ο Πρόεδρος,
Γεώργιος Ε. Χατζαράκης
* *
Το Spoudase Festival επιστρέφει στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων και φιλοξενεί όλα τα Δημόσια Πανεπίστήμια και Τεχνολογικά Ιδρύματα
Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες εδώ για το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό Φεστιβάλ της Ελλάδας
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/9
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ