Thumbnail
Θα εξακολουθήσουν να ασκούν τα καθήκοντά τους και μετά την 31η Ιουλίου 2017 έως την επιλογή και τοποθέτηση των νέων στελεχών

​Έγγραφο Φ.361.22/43/113620/E3/5-7-2017 του Υπουργείου Παιδείας

Σύμφωνα με το άρθρο 27 του ν. 4327/2015 (Α΄ 50), η θητεία των ανωτέρω στελεχών λήγει την 31η Ιουλίου 2017.

Σύμφωνα με την παράγραφο 11 β του άρθρου 1 του ν. 4473/2017 (Α΄ 78) «η θητεία των υπηρετούντων κατά τη δημοσίευση του νόμου (30-5-2017) στελεχών εκπαίδευσης, εκτός των σχολικών συμβούλων, λήγει, κατά περίπτωση, με την παρέλευση της διετούς θητείας για την οποία ορίσθηκαν. Μετά την παρέλευση της ως άνω θητείας εξακολουθούν να ασκούν τα καθήκοντά τους έως την επιλογή και τοποθέτηση των νέων στελεχών».

Από το συνδυασμό των ανωτέρω προκύπτει ότι οι υπηρετούντες προϊστάμενοι διθέσιων και τριθέσιων δημοτικών σχολείων, προϊστάμενοι διθέσιων και τριθέσιων νηπιαγωγείων, υποδιευθυντές σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και εργαστηριακών κέντρων και υπεύθυνοι τομέων Ε.Κ. θα εξακολουθήσουν να ασκούν τα καθήκοντά τους και μετά την 31η Ιουλίου 2017 έως την επιλογή και τοποθέτηση των νέων στελεχών.

Διαβάστε το έγγραφο

 

Δείτε το έγγραφο παρακάτω αναλυτικά: 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα