Thumbnail
του αιρετού Βασίλη Παληγιάννη

Με βάση την ισχύουσα νομοθεσία οι αιτήσεις μετάθεσης υποβάλλονται εντός του Νοεμβρίου. Φέτος όπως πληροφορούμαι οι αιτήσεις θα υποβληθούν, με καθυστέρηση, ηλεκτρονικά ίσως τον Ιανουάριο. Η μεγάλη καθυστέρηση οφείλεται σε δύο βασικά προβλήματα. Το ένα έχει σχέση με την ολοκλήρωση της φόρμας του ηλεκτρονικού συστήματος υποβολής των αιτήσεων και το άλλο έχει σχέση με την αναμοριοδότηση των σχολικών μονάδων.

Πιστεύω πως η αναμοριοδότηση, είναι μια σοβαρή, επίπονη και χρονοβόρα διαδικασία. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να γίνει μια πρόχειρη αναμοριοδότηση των σχολικών μονάδων. Η αναμοριοδότηση πρέπει να προχωρήσει με στόχο μια πιο δίκαιη και αντικειμενική μοριοδότηση στα πλαίσια του Π.Δ.

Επομένως κατά την άποψη μου είναι δύσκολη η εφαρμογή της νέας μοριοδότησης από τις φετινές μεταθέσεις, γι΄αυτό πιστεύω πως ίσως με νομοθετική ρύθμιση θα μετατεθεί η εφαρμογή για την επόμενη χρονιά 2017-2018.

Πάντα στη διάθεσή σας

Παληγιάννης Βασίλειος

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αποκάλυψη alfavita.gr: «Τους πετούσε κλειδιά και τους έλεγε ζώα» – Καταγγελία για Διευθύντρια Λυκείου στην Αθήνα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

καισαριανή
Καισαριανή 1944: Από τις συγκλονιστικές φωτογραφίες στην ανανέωση της ιστορικής διδασκαλίας
Φωτογραφίες που μιλούν: Η ιστορική εκπαίδευση στην Ελλάδα χρειάζεται θάρρος και αλήθεια
Καισαριανή 1944: Από τις συγκλονιστικές φωτογραφίες στην ανανέωση της ιστορικής διδασκαλίας