Thumbnail
Εκπαιδευτικοί στο εδώλιο

Δύο δάσκαλοι, ο Παντελής Βαϊνάς και ο Γιώργος Χρόνης, αιρετοί εκπρόσωποι των εκπαιδευτικών στην Αθήνα, μηνύθηκαν από υποψήφιους διευθυντές μετά τις κρίσεις των διευθυντών του 2011.

Ως λόγοι για τις μηνύσεις των υποψήφιων διευθυντών αναφέρονται η «παράβαση καθήκοντος» και η «κατάχρηση εξουσίας» και όλα αυτά γιατί βαθμολογήθηκαν με χαμηλό βαθμό από τους αιρετούς.

Χρειάζεται να τονιστεί στο σημείο αυτό ότι οι αιρετοί στη βαθμολόγησή τους πήραν υπόψη τους τις καταγγελίες (από συλλόγους Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Αθήνας) που είχαν εις βάρος τους οι συγκεκριμένοι υποψήφιοι για αυταρχική συμπεριφορά.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/8

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα