Υπουργείο Παιδείας: 293 προσλήψεις αναπληρωτών – Όλα τα ονόματα

Εκπαίδευση 0

Σχετικά με την Τράπεζα Θεμάτων, του Γρηγόρη Παζιώνη

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Τράπεζα Θεμάτων

   Οι πρώτες ανακοινώσεις του αναπληρωτή υπουργού κ. Κουράκη ήταν κατάργηση της τράπεζας θεμάτων και μη συνυπολογισμός της βαθμολογίας Α και Β  Λυκείου για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση , σύμφωνα με τις προεκλογικές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ .

  Με ανακούφιση τις υποδέχτηκαν  το σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας , με εξαίρεση ίσως μεγάλα φροντιστήρια και οπωσδήποτε τα ιδιωτικά σχολεία . Απλά να θυμηθούμε το περσινό γεγονός , όπου διέρρευσαν τα θέματα της κλήρωσης από την τράπεζα θεμάτων , σε ιδιωτικό σχολείο, και οι μαθητές του έγραψαν 20 (πιστεύω τα κατάφεραν… ) σε όλα τα μαθήματα . Κανείς δεν τιμωρήθηκε και οι μαθητές του συγκεκριμένου σχολείου κατοχύρωσαν μια υψηλή βαθμολογία, αποκτώντας συγκριτικό πλεονέκτημα για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση .

Σε αντίθεση με τον κ. Κουράκη και με τις επίσημες εξαγγελίες του υπουργείου παιδείας , ο υπουργός παιδείας κ. Μπαλτάς δείχνει διστακτικός στην εφαρμογή των μέτρων που ανακοινώθηκαν επίσημα από το υπουργείο του !!!

Δηλαδή το ΔΙΑΒΛΗΤΟ σύστημα εισαγωγής στη τριτοβάθμια εκπαίδευση θα ισχύσει για ένα χρόνο και θα καταργηθεί μετά ; Γιατί ; Μήπως κάποιοι έχουν επενδύσει στο διαβλητό σύστημα εισαγωγής στη τριτοβάθμια εκπαίδευση και δεν πρέπει να τους στεναχωρήσουμε ;     

Παζιώνης Γρηγόριος ,

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Ποια αυτοκίνητα οδηγούνται υποχρεωτικά σε απόσυρση έως το 2028;

Νέο χριστουγεννιάτικο επίδομα για τους δημόσιους υπαλλήλους

Υπουργείο Παιδείας: 6.500 προσλήψεις αναπληρωτών

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

εκπαίδευση