Αποτελέσματα Πανελληνίων 2026: Δείτε τις βαθμολογίες

Εκπαίδευση 0

Αναβλήθηκε για 6/2/2015 η δίκη του Θανάση Αγαπητού και των δυο εργαζομένων στους ΟΤΑ

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Διώξεις

Ο δάσκαλος Θανάσης Αγαπητός και οι δημοτικοί υπάλληλοι Σαράντης Αρβανίτης και Θωμάς Κυρατζόπουλος οδηγήθηκαν σήμερα 2 του Οκτώβρη στη Θεσσαλονίκη.

Ο εκπαιδευτικός και οι δυο δημοτικοί υπάλληλοι οδηγήθηκαν σε νέα δίκη αν και είχαν αθωωθεί πανηγυρικά στην πρώτη δίκη, στην οποία αποδείχτηκε πως η δίωξή τους έγινε μόνο και μόνο επειδή συμμετείχαν στην κινητοποίηση των εργαζομένων ενάντια στη φιέστα του Φούχτελ με δημάρχους.
Είναι φανερό πως η συνέχιση των προκλητικών δικαστικών διώξεων είναι μέρος των μηχανισμών τρομοκρατίας και καταστολής που όλο και περισσότερο χρησιμοποιεί η κυβέρνηση για να καθυποτάξει τον αγώνα των εργαζομένων ενάντια στην φτώχεια, την ανεργία και την εξαθλίωση, ώστε να αποδεχθούν σιωπηλά και υποταγμένα την πολιτική κυβέρνησης-Ε.Ε. και Δ.Ν.Τ.
0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Σχολεία: Όλες οι ημερομηνίες για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς - Πότε επιστρέφουν εκπαιδευτικοί και μαθητές

ΑΣΕΠ 6Κ/2026: Κλείδωσε η νέα προκήρυξη για 317 μόνιμες προσλήψεις στα νοσοκομεία

Υπουργείο Παιδείας: Μέσω gov.gr η ανάληψη υπηρεσίας για τους εκπαιδευτικούς
 

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

εκπαίδευση