ΠΡΟΣΟΧΗ: Στείλτε φωτογραφίες, βίντεο, ανεβάστε στο facebook ή στο twitter, στείλτε τη διεύθυνση ή το υλικό στην ΑΒ στο [email protected] για να το ανεβάσουμε να το δουν όλοι.
10:30 Από τα μεγάφωνα ανακοινώθηκε κάλεσμα για αύριο στις 6.30 το απόγευμα στην Κλαυθμώνος παρά την απαγόρευση των συγκεντρώσεων λόγω έλευσης Σόιμπλε.
Η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ στη διαδήλωση
Κι αλλες διμοιριες βγηκαν δεξια και αριστερα απο τα φυλακια των τσολιαδων.
Υπολογίζεται ότι έξω από τη Βουλή βρίσκονται περίπου 20.000 καθηγητές
8:28 Μία πρώτη εκτίμηση είναι ότι ο σημερινός κόσμος είναι πολύ περισσότερος από τον χθεσινό και μέχρι στιγμής οι διαδηλωτές πλησιάζουν τις 4.000
8:27 Η πάνω πλευρά του Συντάγματος έχει σχεδόν γεμίσει
8:10 Ο κόσμος καταφτάνει από παντού. Γέμισε ο τόπος από πανο και είναι αδύνατη ακόμη η όποια εκτίμηση πόσος είναι ο κόσμος.
8:09 Μεγαλειώδης πορειά των καθηγητών της ΟΛΜΕ που ξεκίνησαν από τα γραφεία της ανεβαίνουν την Όθωνος
Κλειστοί οι δρόμοι της Β. Σοφίας στην άνοδο από Αμαλίας και στην κάθοδο από το Χίλτον. Η αστυνομία έκλεισε το απόγευμα και τους σταθμούς του Μετρό στο Σύνταγμα και στον Ευαγγελισμό.
7:45 Κάτω από τα γραφεία της ΟΛΜΕ είναι περίπου 2.000 καθηγητές που ήρθαν με πούλμαν από την επαρχία
ΟΛΜΕ: Προγραμματισμός δράσης - Όλοι στον αγώνα
ΠΗΓΕΣ: @dromografos @MakisSinodinos http://agonsysp.blogspot.gr/ Χρήστος Κωστόπουλος