Καιρός: Νέο δελτίο του ESTOFEX για ισχυρές καταιγίδες στην Ευρώπη – Πόσο θα επηρεαστεί η Ελλάδα

Πολιτική 0

Πολιτικός «σεισμός» στον ΣΥΡΙΖΑ: Έτοιμος να παραιτηθεί ο Συμεών Κεδίκογλου για το κόμμα Τσίπρα

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
«Δεν θα πατάω σε δύο βάρκες – Θα ακολουθήσω τον πρώην Πρωθυπουργό»

Σε μια βαρυσήμαντη παρέμβαση που αναμένεται να επιταχύνει τις εξελίξεις στο εσωτερικό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο βουλευτής Ευβοίας Συμεών Κεδίκογλου εξέφρασε την πλήρη ετοιμότητά του να παραιτηθεί από τη βουλευτική του ιδιότητα προκειμένου να ενταχθεί στο νέο πολιτικό εγχείρημα του Αλέξη Τσίπρα.

Μιλώντας στα «Παραπολιτικά 90,1», ο κ. Κεδίκογλου υποστήριξε ότι ο πρώην πρωθυπουργός αποτελεί τη μόνη αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση απέναντι στην κυβέρνηση, χαρακτηρίζοντάς τον ως μια χαρισματική προσωπικότητα με την απαραίτητη εμπειρία για τη δημιουργία ενός ισχυρού αντιπολιτευτικού πόλου.

Το πλέον αξιοσημείωτο σημείο των δηλώσεών του αφορά την αποκάλυψη ότι η πλειοψηφία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να συμμερίζεται αυτή την κατεύθυνση, γεγονός που προμηνύει ένα εξαιρετικά ρευστό πολιτικό σκηνικό από το φθινόπωρο και μετά.

Ο ίδιος, θέτοντας ζητήματα πολιτικής ηθικής, τόνισε πως δεν είναι σωστό να «πατάει κανείς σε δύο βάρκες» και ότι η παραίτηση αποτελεί τη μοναδική έντιμη οδό σε περίπτωση επίσημης ανακοίνωσης του νέου κόμματος, υποβαθμίζοντας τα τρέχοντα δημοσκοπικά ευρήματα μπροστά στη δυναμική που θεωρεί ότι θα αναπτυχθεί.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Ατελείωτες ουρές στα αστυνομικά τμήματα: Λήγει τη Δευτέρα 3 Αυγούστου η προθεσμία για τις παλαιές ταυτότητες

Λιβάνιος στο alfavita: Βγαίνει το νομοσχέδιο για την επιλογή 30.000 προϊσταμένων – Εξετάσεις εντός του 2026

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

πολιτική