Με κεντρικό σύνθημα «Ξεκινάμε για την ελπίδα», η Μαρία Καρυστιανού ανακοίνωσε επίσημα τη δημιουργία του Ανεξάρτητου Κινήματος Πολιτών, το οποίο προαναγγέλλεται ως πολιτικός σχηματισμός καθώς η ιστοσελίδα του κάνει λόγο για επικείμενη ανακοίνωση του ονόματος του κόμματος και της ιδρυτικής του διακήρυξης.
Στην ανάρτηση, η ίδια τονίζει ότι η κίνηση αυτή γεννήθηκε από την άρνηση συμβιβασμού με τη σήψη, δίνοντας έμφαση στη μετάβαση από το «εγώ» στο «εμείς» και θέτοντας ως απόλυτες προτεραιότητες τη διεκδίκηση της αλήθειας, της δικαιοσύνης και της αξιοπρέπειας.
Η ανάρτηση της Μαρίας Καρυστιανού
«Ξεκινάμε την πρώτη του μήνα για την πρωτιά στη δράση για ΑΛΗΘΕΙΑ και ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!
Από το “Εγώ” στο “Εμείς”!
Υπάρχουν στιγμές στην ιστορία ενός τόπου που η σιωπή γίνεται πιο βαριά από την ίδια την αδικία. Σε μια τέτοια στιγμή, επιλέξαμε να μιλήσουμε.
Όχι γιατί είναι εύκολο, αλλά γιατί είναι το μόνο που μπορεί να μας κρατήσει όρθιους
και να διατηρήσει την ΕΛΠΙΔΑ ζωντανή.
Το κίνημα αυτό δεν γεννήθηκε σε στείρους τόπους. Γεννήθηκε μέσα στις καρδιές των ανθρώπων που αρνήθηκαν να συμβιβαστούν με το σάπιο.
Ξεκινάμε σήμερα ως μια αδιαπέραστη ΕΛΠΙΔΑ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ & ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ.
Σας αναμένουμε με αγάπη στην πρώτη γραμμή! Γιατί το δίκαιο, όταν διεκδικείται με πίστη και ενότητα, δεν χάνει ποτέ!
ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ!».
Όλες οι σημαντικές ειδήσεις
Προσλήψεις εκπαιδευτικών – ΟΠΣΥΔ: Τα 6 βήματα για σωστά δικαιολογητικά και φάκελο
Πανελλήνιες 2026: Το έγγραφο «κλειδί» για την είσοδο στα εξεταστικά κέντρα
Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google
Alfavita Newsroom