Ο Πάνος Ρούτσι, μιλώντας στον ΑΝΤ1, τοποθετήθηκε σχετικά με την πιθανότητα δημιουργίας κόμματος ή κινήματος από τη Μαρία Καρυστιανού, αλλά και για τη στάση του συλλόγου συγγενών των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη.
Όπως δήλωσε, «ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Εφόσον η κυρία Καρυστιανού επιθυμεί να δημιουργήσει κάποιο κίνημα, ο σύλλογος πρέπει να αποφασίσει αν θα ακολουθήσει την ίδια γραμμή. Η δική μου θέση είναι ότι θα το παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις και με τη στήριξη του κόσμου».
Σε ερώτηση για τη στάση του Νίκου Πλακιά απέναντι στην Καρυστιανού, ο κ. Ρούτσι περιορίστηκε να σχολιάσει: «Ο καθένας κρίνει όπως νομίζει».
Σχετικά με τα έσοδα από τις συναυλίες που διοργανώθηκαν για τα θύματα των Τεμπών, σημείωσε ότι «τα χρήματα βρίσκονται στον σύλλογο και είναι καταγεγραμμένα. Συγκεντρώθηκαν για να καλύψουμε τα έξοδα που έγιναν για τα παιδιά μας. Κάθε ευρώ έχει καταγραφεί και όταν έρθει η ώρα θα γίνει πλήρης απολογισμός».
Τέλος, για τις δημόσιες διαφωνίες ανάμεσα στους συγγενείς των θυμάτων, τόνισε ότι «όχι, καθόλου. Ο καθένας διαχειρίζεται τον πόνο του με τον τρόπο του».
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ
Νίκος Μακρής