Πολιτική

Παύλος Μαρινάκης: «Αν έρθει αντιπροσωπεία των αγροτών, ο πρωθυπουργός θα τους δεχτεί» (Video)

Μαρινάκης
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Συνάντηση των αγροτών με τον Κ. Μητσοτάκη προανήγγειλε ο Π. Μαρινάκης

Σε μια προσπάθεια να αποκλιμακωθεί η ένταση γύρω από τις αγροτικές κινητοποιήσεις, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, μιλώντας στο Action24, απηύθυνε νέο κάλεσμα προς τους παραγωγούς.

«Απευθύνω έκκληση στους ανθρώπους του πρωτογενούς τομέα, τους αγρότες, να ορίσουν όπως έχει ζητήσει ο πρωθυπουργός συγκεκριμένη αντιπροσωπεία εκπροσώπησης και την επόμενη στιγμή, την επόμενη μέρα, θα γίνει μια συνάντηση σε υψηλό επίπεδο», δήλωσε, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο ακόμη και απευθείας συνάντησης με τον πρωθυπουργό — υπό την προϋπόθεση ότι οι αγρότες θα προσέλθουν με καταγεγραμμένους εκπροσώπους και σαφή λίστα αιτημάτων.

Ο υφυπουργός στον πρωθυπουργό υπογράμμισε πως η κυβέρνηση «σέβεται τα αιτήματα των αγροτών», επισημαίνοντας ταυτόχρονα ότι τα μπλόκα έχουν ήδη προκαλέσει σημαντικές δυσκολίες στην καθημερινότητα των πολιτών και στη χριστουγεννιάτικη αγορά.

Σχετικά με τα πρόσφατα επεισόδια σε Κρήτη και Μακεδονία, όπου σημειώθηκαν επιθέσεις κατά αστυνομικών, ο κ. Μαρινάκης υπήρξε ιδιαίτερα αυστηρός. Όπως είπε, «οι άνθρωποι αυτοί είναι τραμπούκοι και εγκληματίες», ενώ χαρακτήρισε «ανεκδιήγητες» τις δημόσιες τοποθετήσεις πολιτικών που εμφανίζονται να καλύπτουν τέτοιες ενέργειες.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Σχολεία: Όλες οι ημερομηνίες για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς - Πότε επιστρέφουν εκπαιδευτικοί και μαθητές

ΑΣΕΠ 6Κ/2026: Κλείδωσε η νέα προκήρυξη για 317 μόνιμες προσλήψεις στα νοσοκομεία

Υπουργείο Παιδείας: Μέσω gov.gr η ανάληψη υπηρεσίας για τους εκπαιδευτικούς
 

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

πολιτική