Παύλος Μαρινάκης
«Ζητήθηκε από συνεργάτη του πρωθυπουργού αν θέλουν οι αγρότες, που ήταν εκεί, να συναντήσουν τον πρωθυπουργό. Η απάντηση που πήρε ο συνεργάτης του πρωθυπουργού ήταν ότι επειδή ήταν εν εξελίξει ένα συλλαλητήριο, δεν ήθελαν μια αντιπροσωπεία να συναντήσει τον πρωθυπουργό εκείνη τη στιγμή»

Τη φημολογία περί «φυγάδευσης» του Κυριάκου Μητσοτάκη από τη Ροδόπη διαψεύδει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, σχολιάζοντας τη χθεσινή επίσκεψη του πρωθυπουργού στην περιοχή.

«Έχουν ακουστεί τρέλες από χτες και πράγματα αδιανόητα», είπε στον ΣΚΑΪ, τονίζοντας ότι ο πρωθυπουργός αποχώρησε κανονικά από την καθιερωμένη έξοδο ασφαλείας του αεροδρομίου, όπως προβλέπεται για πρόσωπα με συγκεκριμένα πρωτόκολλα ασφαλείας.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Μάλιστα είδα ένα βίντεο σε μια ιστοσελίδα, όπου εικόνες από την επίσκεψη του πρωθυπουργού σε άλλο σημείο της περιοδείας. Φαίνεται ότι φτάνει σε ένα εργοστάσιο που πήγε, παρουσιάζονται ως μέρος του σχεδίου φυγάδευσης. Για να τα ξεκαθαρίσουμε: Καμιά φυγάδευση του πρωθυπουργού δεν έγινε. Έφυγε κανονικά από μια έξοδο ασφαλείας από το αεροδρόμιο που φεύγουν κάποια συγκεκριμένα πρόσωπα για λόγους ασφαλείας».

«Ζητήθηκε από συνεργάτη του πρωθυπουργού αν θέλουν οι αγρότες, που ήταν εκεί, να συναντήσουν τον πρωθυπουργό. Η απάντηση που πήρε ο συνεργάτης του πρωθυπουργού ήταν ότι επειδή ήταν εν εξελίξει ένα συλλαλητήριο, δεν ήθελαν μια αντιπροσωπεία να συναντήσει τον πρωθυπουργό εκείνη τη στιγμή» ανέφερε.

«Την ίδια μέρα, και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, κύριοι Τσιάρας και Χατζηδάκης, συνάντησαν εκπροσώπους των αγροτών. Το κυριότερο, επειδή καταλαβαίνω ότι προσπαθούν από την αντιπολίτευση κι από άλλα μέσα μια εικόνα διαφορετική από την πραγματική, ο πρωθυπουργός συνέχισε κι έκανε μια περιοδεία σε έξι διαφορετικά σημεία. Περπάτησε στο κέντρο της πρωτεύουσας του νομού Ροδόπης, μίλησε με τον κόσμο. Και η εικόνα που είδαν οι άνθρωποι που ήταν σε αυτή την περιοδεία ήταν εντελώς αντίθετη από αυτή που προσπαθεί να παρουσιάσει η αντιπολίτευση. Δεν λέω ότι ο κόσμος δεν έχει προβλήματα. Ο κόσμος έχει προβλήματα και τα εκφράζει τα προβλήματά του και γίνεται διάλογος» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, οι αγρότες υποστήριξαν ότι επειδή είναι εν εξελίξει ένα συλλαλητήριο, δεν θα ήταν σωστό να γίνει μια συνάντηση. «Γι’ αυτό τον λόγο έγιναν συναντήσεις» πρόσθεσε.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Έκτακτο επίδομα έως 1.700 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

πεσεκ
Συνταξιούχοι εκπαιδευτικοί καλούν στην Αθήνα συγκέντρωση στις 15 Δεκεμβρίου - Ζητούν επαναφορά 13ης και 14ης σύνταξη, επιστροφή αναδρομικών και ενίσχυση δημόσιας παιδείας
ΠΕΣΕΚ: Διεκδίκηση συντάξεων, μισθών και δημόσιας υγείας στην Αθήνα
Συνταξιούχοι εκπαιδευτικοί καλούν στην Αθήνα συγκέντρωση στις 15 Δεκεμβρίου - Ζητούν επαναφορά 13ης και 14ης σύνταξη, επιστροφή αναδρομικών και ενίσχυση δημόσιας παιδείας
Λιμανι Πειραια
Γαλλία: Μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης σε πλοίο ελληνικών συμφερόντων – Συλλήψεις στην Ελλάδα
Το πλοίο ήταν στον Ατλαντικό όταν εντοπίστηκε περισσότερο από ένας τόνος κοκαΐνης - Ρυμουλκείται σε λιμάνι από το Πολεμικό Ναυτικό της Γαλλίας
Γαλλία: Μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης σε πλοίο ελληνικών συμφερόντων – Συλλήψεις στην Ελλάδα