Παύλος Μαρινάκης
INTIME NEWS/ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Κυβερνητικός εκπρόσωπος: Εάν οι ιδιοκτήτες των δύο ΚΑΕ δεν δεσμευτούν σε συνάντηση, το πρωτάθλημα θα διακοπεί οριστικά

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης ανακοίνωσε σήμερα (2/6) την αναβολή του τρίτου τελικού του ελληνικού πρωταθλήματος μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, που ήταν προγραμματισμένος για την Τετάρτη (4/6, 21:00). Παράλληλα, κάλεσε τους ιδιοκτήτες των δύο ομάδων σε συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση.

Ο κ. Μαρινάκης τόνισε αμέσως μετά ότι «όπου υπάρχουν ποινικές και πειθαρχικές ευθύνες θα αποδοθούν και ο νόμος θα εφαρμοστεί στο ακέραιο». Από εκεί και πέρα, ο τρίτος τελικός που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί μεθαύριο, Τετάρτη 4 Ιουνίου, αναβάλλεται.

Το πρωί της ίδιας μέρας, καλούνται οι ιδιοκτήτες των δύο ΚΑΕ στο υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού για συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, προκειμένου να δοθούν ρητές δεσμεύσεις πως θα υπάρξει τέλος σε αυτή την κατάσταση. Σε διαφορετική περίπτωση, το εφετινό πρωτάθλημα θα διακοπεί οριστικά.

Η κυβέρνηση έχει αποδείξει με πράξεις και όχι με λόγια ότι δεν υπάρχει η παραμικρή ανοχή σε νοσυρά φαινόμενα βίας και παραβατικότητας, είτε αυτά εμφανίζονται στα γήπεδα, είτε στα πανεπιστήμια, είτε οπουδήποτε αλλού».

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

sxoleio
Ανακαινίσεις σχολείων: Υπογράφεται αύριο η Β' φάση του «Μαριέττα Γιαννάκου»
Κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος «Μαριέττα Γιαννάκου» θα ανακαινιστούν περίπου 200 επιπλέον σχολεία σε όλη τη χώρα
Ανακαινίσεις σχολείων: Υπογράφεται αύριο η Β' φάση του «Μαριέττα Γιαννάκου»
teachers
Εκπαιδευτικοί: Τα κενά, οι διορισμοί μονίμων και οι προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών και το χρονοδιάγραμμα του υπουργείου Παιδείας
Ο αριθμός των εκπαιδευτικών που θα διοριστούν, η Εγκύκλιος για υποβολή αιτήσεων μόνιμου διορισμού και τα κενά
Εκπαιδευτικοί: Τα κενά, οι διορισμοί μονίμων και οι προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών και το χρονοδιάγραμμα του υπουργείου Παιδείας