Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης ανακοίνωσε σήμερα (2/6) την αναβολή του τρίτου τελικού του ελληνικού πρωταθλήματος μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, που ήταν προγραμματισμένος για την Τετάρτη (4/6, 21:00). Παράλληλα, κάλεσε τους ιδιοκτήτες των δύο ομάδων σε συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση.
Ο κ. Μαρινάκης τόνισε αμέσως μετά ότι «όπου υπάρχουν ποινικές και πειθαρχικές ευθύνες θα αποδοθούν και ο νόμος θα εφαρμοστεί στο ακέραιο». Από εκεί και πέρα, ο τρίτος τελικός που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί μεθαύριο, Τετάρτη 4 Ιουνίου, αναβάλλεται.
Το πρωί της ίδιας μέρας, καλούνται οι ιδιοκτήτες των δύο ΚΑΕ στο υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού για συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, προκειμένου να δοθούν ρητές δεσμεύσεις πως θα υπάρξει τέλος σε αυτή την κατάσταση. Σε διαφορετική περίπτωση, το εφετινό πρωτάθλημα θα διακοπεί οριστικά.
Η κυβέρνηση έχει αποδείξει με πράξεις και όχι με λόγια ότι δεν υπάρχει η παραμικρή ανοχή σε νοσυρά φαινόμενα βίας και παραβατικότητας, είτε αυτά εμφανίζονται στα γήπεδα, είτε στα πανεπιστήμια, είτε οπουδήποτε αλλού».
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Η ύλη για 47.000 υποψήφιους ως 3/6 με τις λύσεις
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 3/6
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ