καραμανλης
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Κανένας από τη ΝΔ δεν τον πλησιάζει

Ο Κώστας Αχ. Καραμανλής εμφανίστηκε στην ψηφοφορία της Βουλής για το νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, και καθόταν μόνος του στα πίσω έδρανα με την στάση του να είναι αμήχανη.

Ο πρώην υπουργός Μεταφορών, που βρίσκεται στο επίκεντρο της οργής των πολιτών για το σιδηροδρομικό έγκλημα των Τεμπών, παρακολούθησε τη συνεδρίαση από τέρμα «ορεινά», στην τελευταία σειρά των καθισμάτων της αίθουσας.

Η σκηνή αυτή ξεχώρισε μέσα από την Βουλή και έγινε θέμα συζήτησης μιας και κανείς από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας δεν φάνηκε να τον πλησιάζει. Η στάση που καθόταν αλλά και το ύφος του, έδειχναν ότι αισθανόταν αρκετά άβολα μέσα στο Κοινοβούλιο.

 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Ρεύμα: Η ηλεκτρική συσκευή που μπορεί να καίει όσο 65 ψυγεία μαζί

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Γνωρίζετε τι σημαίνει η λέξη «σωμασκία»;

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα