Κουρέτας Μπέος
Ο δήμαρχος αποκάλεσε τον περιφερειάρχη «νούμερο», «πολιτικό απατεώνα», «νεκροθάφτη ψαριών» και «πατρινιά», υπονομεύοντας την καταγωγή του από την Πάτρα

Συνέχεια στη διαμάχη του με τον Αχιλλέα Μπέο για το μεγάλο ζήτημα που προέκυψε με τα νεκρά ψάρια στον Παγασητικό, έδωσε ο Δημήτρης Κουρέτας.

Με νέα του ανάρτηση στο Facebook, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας αναφέρει: «Κάποτε στη ζούγκλα ρώτησε το γουρούνι μια κότα: Γιατί δεν με πλησιάζει κανένα ζώο; Με φοβούνται κότα μου; Η κότα απάντησε: Δεν σε φοβούνται. Απλά βρωμάς και σε σιχαίνονται».

Νωρίτερα, ο Δημήτρης Κουρέτας, κατέθεσε μήνυση κατά του δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου, κατηγορώντας τον για τρία αδικήματα: απειλή, συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση.

Η μήνυση υποβλήθηκε μέσω του συνηγόρου του, Νίκου Παπαπέτρου. Αφορμή για τη νομική αυτή κίνηση στάθηκαν οι πρόσφατες δηλώσεις του κ. Μπέου, οι οποίες περιείχαν προσβολές και συκοφαντίες προς τον κ. Κουρέτα κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου για το ζήτημα των νεκρών ψαριών στον Παγασητικό.

Ο δήμαρχος αποκάλεσε τον περιφερειάρχη «νούμερο»«πολιτικό απατεώνα», «νεκροθάφτη ψαριών» και «πατρινιά», υπονομεύοντας την καταγωγή του από την Πάτρα.

Επιπλέον, ζητήθηκε από την Εισαγγελία η ποινική δίωξη της δημοτικής αρχής Βόλου σχετικά με την υποτιθέμενη ταφή νεκρών ψαριών από εργολάβο, εντολή που φέρεται να δόθηκε από την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Άμεση ήταν η απάντηση από τον δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος σε ανάρτησή του στο Facebook, έγραψε: «Μόλις μ' ενημέρωσαν ότι ο Κουρέτας υπέβαλε μήνυση εναντίον μου. Και δάκρυσα. Καθημερινά εκατοντάδες ή και χιλιάδες υποβάλλονται σ' όλη τη χώρα».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ζαχαράκη
Πανεπιστήμια: 3,7 εκατ. ευρώ στα ΑΕΙ για την κάλυψη της μισθοδοσίας - Κατανομή
Η απόφαση της Σοφίας Ζαχαράκη για τη χρηματοδότηση το Α' εξάμηνο του 2026 – Αναλυτικά τα ποσά ανά Πανεπιστήμιο
Πανεπιστήμια: 3,7 εκατ. ευρώ στα ΑΕΙ για την κάλυψη της μισθοδοσίας - Κατανομή
Πανό σε σχολείο για στήριξη διευθυντή
Ηλίας Λούμος: Καθολικό «μπλόκο» γονέων και εκπαιδευτικών στην πειθαρχική δίωξη του Διευθυντή στο 1ο ΓΕΛ Παπάγου
Ομόφωνο "όχι" 24 Συλλόγων Γονέων στην καρατόμηση του Διευθυντή - Ζητούν "λουκέτο" στο σχολείο ως ένδειξη διαμαρτυρίας στις 3 Απριλίου
Ηλίας Λούμος: Καθολικό «μπλόκο» γονέων και εκπαιδευτικών στην πειθαρχική δίωξη του Διευθυντή στο 1ο ΓΕΛ Παπάγου
γαυδος
Γαύδος: Αποκλείστηκαν οι μαθητές από την Αθήνα που παρέλασαν για την 25η Μαρτίου
Παραμένει άγνωστο το πότε οι καιρικές συνθήκες θα είναι ευνοικές για να μπορέσουν μαθητές και γονείς να επιστρέψουν στην Αθήνα
Γαύδος: Αποκλείστηκαν οι μαθητές από την Αθήνα που παρέλασαν για την 25η Μαρτίου