Τη στήριξή του στον Στέφανο Κασσελάκη εκφράζει και ο Χάρης Μαμουλάκης, πιστώνοντας και στον υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. τη μεγάλη συμμετοχή στον πρώτο γύρο των εκλογών.
Ο βουλευτής Ηρακλείου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης που στήριξε τον Ευκλείδη Τσακαλώτο για πρόεδρο με γνώμονα «το πόσο καθαρά κινήθηκε πολιτικά» αλλάζει «στρατόπεδο» στο β΄ γύρο εκτιμώντας (Παραπολιτικά 90,1) πως ο Στ. Κασσελάκης «διαθέτει ένα εξαιρετικό χάρισμα που ήταν δομικό έλλειμμα για τον ΣΥΡΙΖΑ τα προηγούμενα χρόνια και έρχεται να υπερκαλύψει μια πολύ μεγάλη ανάγκη του κόμματος» ενώ εκτίμησε πως το επόμενο διάστημα (ο Κασσελάκης) θα αναπτύξει τους βασικούς πυλώνες της πολιτικής με τους οποίους θα πορευτεί αν εκλεγεί πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
Επιπλέον, ο Χάρης Μαμουλάκης είναι ο τρίτος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. που δηλώνει ανοικτά πως «δεν θα έπρεπε να γίνει β' γύρος εκλογών». Είχαν προηγηθεί ο Γιώργος Καραμέρος και ο Ευάγγελος Αποστολάκης.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Κλειστά σχολεία αύριο Δευτέρα 12/1 λόγω κακοκαιρίας
Πώς λέγεται το «βίντεο» στα ελληνικά;
Επιστροφή ενοικίου: Ποιοι εκπαιδευτικοί εισπράττουν έως 2.850 ευρώ χωρίς αίτηση
Λογαριασμοί ρεύματος 2026: Πώς θα πάρετε έκπτωση έως 70% με μία αίτηση
Alfavita Newsroom