Βελόπουλος
ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/INTIME NEWS
Απειλές κατά τον ΜΜΕ εξαπέλυσε ο Κυριάκος Βελόπουλος

Εξώδικο προς τα ΜΜΕ κοινοποίησε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, διαμαρτυρόμενος για την προβολή του κόμματός του ως ακροδεξιό.

«Διαμαρτυρόμαστε εντόνως για την ως άνω αυθαίρετη και κακόβουλη παρουσίαση του πολιτικού μας κόμματος ως δήθεν πολιτικά κείμενου στο φάσμα της «ακροδεξιάς» ιδεολογίας, κατά τρόπο που συνιστά ευθεία προσβολή τόσο της φήμης όσο και - ιδίως - της κοινοβουλευτικής - δημοκρατικής υπόστασής του κόμματός μας» ανέφερε αρχικά η ανακοίνωση που εξέδωσε. 

Τι ανέφερε

«Σας καλούμε όπως στο μέλλον απόσχετε, καθώς και αποτρέπετε τους καλεσμένους σας, από κάθε κακόβουλη προσπάθεια παρουσίασης του πολιτικού μας κόμματος ως δήθεν πολιτικά κείμενου στο φάσμα της "ακροδεξιάς" ιδεολογίας», αναφέρει στο εξώδικο ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης και καταλήγει: «Δηλώνουμε ότι θα προασπίσουμε τα νόμιμα δικαιώματά μας, προσφεύγοντας ενώπιον της Δικαιοσύνης και των αρμοδίων Αρχών για την παράνομη βλάβη που υφίσταται η φήμη και η κοινοβουλευτική - δημοκρατική υπόστασή του κόμματός μας».

Το βράδυ της Τρίτης, ο Κυριάκος Βελόπουλος εμφανίστηκε σε πολιτική εκπομπή του Alert ΤV, προϊδεάζοντας το εξώδικο. 

«Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία. Είναι νοοτροπία. Έχουν μια φασίζουσα αντίληψη ότι το κράτος τους ανήκει. Άλλα λένε κάποιοι για ακροδεξιά σχήματα. Έστειλα εξώδικο. Όποιος λέει την Ελληνική Λύση ακροδεξιά, θα παίρνει μήνυση και αγωγή. Επί τέσσερα χρόνια αποδείξαμε ότι είμαστε η πλέον θεσμική δύναμη» ανέφερε μεταξύ άλλων. 

«Θα κόψω τα χέρια σε όποιον μας αποκαλέσει ακροδεξιούς» είναι η λεζάντα που συνοδεύει την συνέντευξή του σχετικά με τον «πόλεμο» που δέχεται από τα «καθεστωτικά ΜΜΕ και την καθεστωτική κυβέρνηση», αλλά και με την επόμενη ημέρα της νέας Βουλής που σχηματίστηκε.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 1/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πανελλαδικές εξετάσεις
Πανελλαδικές 2024: O νέος πίνακας με τις σοβαρές παθήσεις για εισαγωγή στα ΑΕΙ χωρίς εξετάσεις
Πανελλήνιες: Τροποποιήθηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση «Καθορισμός οργάνων, τρόπου και διαδικασίας διαπίστωσης σοβαρών παθήσεων υποψηφίων για εισαγωγή...
Πανελλαδικές 2024: O νέος πίνακας με τις σοβαρές παθήσεις για εισαγωγή στα ΑΕΙ χωρίς εξετάσεις