Αλέξης Γεωργούλης
Τρεις νέες καταγγελίες σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη - Όλες μπήκαν στο αρχείο

Τρεις νέες καταγγελίες βαραίνουν τον ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη, εκτός από την καταγγελία της Ελένης Χρονοπούλου.

Ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 αναφέρει ότι οι τρεις καταγγελίες έχουν γίνει από δυο γυναίκες και έναν άνδρα, οι οποίοι εργάζονταν στο γραφείο του Αλέξη Γεωργούλη. Οι δυο έχουν να κάνουν με εργασιακό εκφοβισμό και η τρίτη η πιο σοβαρή έχει να κάνει με κακοποιητική συμπεριφορά.

Η πρώτη περίπτωση αφορά μια ασκούμενη, η οποία είχε προχωρήσει σε αναφορά εις βάρος του ευρωβουλευτή στο ειδικό γραφείο παρενόχλησης της ΕΕ.

Η γυναίκα εργαζόμενη τον κατήγγειλε για κακοποιητική συμπεριφορά και βία. Έγινε εσωτερικός έλεγχος και δεν βρέθηκαν ισχυρά στοιχεία και η υπόθεση μπήκε στο αρχείο. 

Η δεύτερη περίπτωση αφορά άνδρα μόνιμο υπάλληλο στο γραφείο του κ. Γεωργούλη, διαπιστευμένο κοινοτικό υπάλληλο, ο οποίος έκανε αναφορά το 2019 για κακή συμπεριφορά, το λεγόμενο και εργασιακό mobbing, δεν βρέθηκε κάτι περισσότερο και μπήκε και αυτό στο αρχείο. Τότε, σύμφωνα με τις πληροφορίες, από την πλευρά του ευρωβουλευτή ειπώθηκε ότι «εγώ είδα ότι οι δυο αυτοί υπάλληλοι δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους και προσπάθησα να τους απομακρύνω και εκείνοι για λόγους αντεκδίκησης προχώρησαν σε αυτές τις καταγγελίες που δεν ίσχυαν». 

Η τρίτη περίπτωση που θεωρείται και η πιο σοβαρή είχε αποκαλυφθεί χθες από το Mega. Σύμφωνα με νέα στοιχεία που έγιναν σήμερα γνωστά αφορά ασκούμενη από την Θεσσαλονίκη, η οποία βρέθηκε μετακλητή στο γραφείο του κ. Γεωργούλη, καθώς ήταν σε άλλο ευρωπαϊκό όργανο. Έκανε αρχικά καταγγελία για κακοποιητική συμπεριφορά, όχι στο πλαίσιο του εργασιακού χώρου αλλά είχαν βγει για ένα ποτό και ακολούθησε ξυλοδαρμός, σύμφωνα με πληροφορίες και η αναφορά έφτασε στο γραφείο προσωπικού και η ιστορία αυτή δεν προχώρησε σε επίσημη καταγγελία. 

Η γυναίκα σύμφωνα με την εκπομπή, έχει προσεγγιστεί και πλέον εξετάζει αν θα προχωρήσει σε επίσημη καταγγελία. Τώρα όμως μιλάει με δικηγόρο, αλλά δεν έχει αποφασίσει να προχωρήσει γιατί εξαιτίας της διαρροής των προσωπικών δεδομένων της Ελένης Χρονοπούλου φοβάται μην συμβεί κάτι παρόμοιο και είναι σε στάση αναμονής. 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

To 1o Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Ειδικής Αγωγής με ECTS και 50Є εγγραφή - Αιτήσεις έως 29-11

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Πιστοποίηση Αγγλικών σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

Πιστοποίηση Υπολογιστών σε 2 ημέρες μόνο 95 ευρώ για προκηρύξεις ΑΣΕΠ

σχετικά άρθρα

Παλαιστίνη
«Το Παλαιστινιακό Ζήτημα: παρελθόν, παρόν και μέλλον»: Εκδήλωση στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο
Θα πραγματοποιηθεί στις 6 Δεκεμβρίου, στην αίθ. 1 του Τμήματος Ιστορίας (Ιω. Θεοτόκη 72), στις 18.30
«Το Παλαιστινιακό Ζήτημα: παρελθόν, παρόν και μέλλον»: Εκδήλωση στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο