Τζανακόπουλος - Μαρινάκης -Λοβέρδος
«Μαλλιά – κουβάρια» έγιναν ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Παύλος Μαρινάκης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τζανακόπουλος και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος για την κηδεία του έκπτωτου-τέως βασιλιά

Σκηνές απείρου κάλλους βιώνουν οι Έλληνες πολίτες που παρακολουθούν τις πολιτικές συζητήσεις που γίνονται στα κανάλια τις τελευταίες ημέρες.

«Μαλλιά – κουβάρια» έγιναν ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Παύλος Μαρινάκης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τζανακόπουλος και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος με αφορμή την κηδεία του έκπτωτου - τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Τα «μαχαίρια βγήκαν» όταν ο Παύλος Μαρινάκης κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για εργαλειοποίηση όσων σχετίζονταν με τον θάνατο του τέως βασιλιά υποστηρίζοντας ότι «το τελευταίο κόμμα που επισκέφθηκε δικτάτορα ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ, στη Βενεζουέλα και τον Μαδούρο».

Τότε, αντέδρασε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, λέγοντας: «Δεν τον έχετε αναγνωρίσει τον Μαδούρο; Τι μπλέκετε τον Μαδούρο; Δεν ντρέπεστε με αυτά που λέτε τώρα;».

Στη συνέχεια, ανέφερε ότι «κοιτάξτε να μαζέψετε τα φιλοβασιλικά ερείπια που έχετε στο κόμμα σας. Αφήστε τον Μαδούρο τώρα».

Ο Π. Μαρινάκης απάντησε ότι «όταν πας ως κόμμα στον Μαδούρο δεν μπορείς να κάνεις μαθήματα στη μνήμη και την ημέρα της κηδείας ενός νεκρού».

Στη συζήτηση παρενέβη ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος τόνισε ότι η αναφορά του Π. Μαρινάκη «δεν κολλάει στη συζήτηση. Υπάρχει θέμα Μαδούρο, αλλά αφορά σε άλλο θέμα της πολιτικής επικαιρότητας».

Ο Δ. Τζανακόπουλος κάλεσε τον κ. Λοβέρδο να επεξηγήσει αυτό που ανέφερε. «Δεν θα το βάλω εγώ στο τραπέζι, ο κ. Παπαδάκης να το βάλει», απάντησε ο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ.

Έπειτα, είπε: «Το αποφεύγετε σαν το διάολο με το λιβάνι» και ο Δ. Τζανακόπουλος απάντησε: «Δεν σας ξεπλένει τίποτα».

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το σεμινάριο Ειδικής Αγωγής με το χαμηλότερο κόστος από ΑΕΙ - 50 ευρώ εγγραφή έως 25-9

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΣΕΠ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ: Ύλη, Προετοιμασία, Ειδικότητες, παλιά θέματα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ για ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ - με μόνο 65 ευρώ εγγραφή

Παν.Πατρών: ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ στα ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής μέσω alfavita.gr

Προκηρύξεις ΑΣΕΠ: Πάρτε σε 2 μόνο ημέρες online Πιστοποίηση Αγγλικών με 111 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα