Πολιτική

Κορονοϊός: Νέα μέτρα πριν την Πρωτοχρονιά; Σύσκεψη Μητσοτάκη-Τσιόδρα αύριο

τσιοδρασ μητσοτακης
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Σύσκεψη Μητσοτάκη-Τσιόδρα αύριο για τα νέα μέτρα ενάντια στον κορονοϊό - Συνεδρίαση και της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων για το χρόνο εφαρμογής τους

Σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Τετάρτης στις 09:30 μεταξύ του καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα και του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, μετά και το ιστορικό «μαύρο» ρεκόρ των 21.657 κρουσμάτων που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ σήμερα. Αύριο αναμένεται, κατά πάσα πιθανότητα, και η ανακοίνωση για το αν θα εφαρμοστούν τα νέα μέτρα πριν την Πρωτοχρονιά.

Πρόκειται για την καθιερωμένη συνάντηση που πραγματοποιείται κάθε εβδομάδα, ωστόσο αυτή τη φορά θα έχει ιδιαίτερη σημασία, λόγω της κρίσιμης υγειονομικής κατάστασης στη χώρα, της επικράτησης της μετάλλαξης Όμικρον, καθώς και των σεναρίων για εφαρμογή των νέων μέτρων νωρίτερα, πριν την Πρωτοχρονιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα ακολουθήσει στις 12:00 η συνεδρίαση της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας, κατά την οποία θα εξεταστούν τόσο η επάρκεια των μέτρων που ήδη έχουν ανακοινωθεί όσο και ο χρόνος εφαρμογής τους.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Σχολεία: Όλες οι ημερομηνίες για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς - Πότε επιστρέφουν εκπαιδευτικοί και μαθητές

ΑΣΕΠ 6Κ/2026: Κλείδωσε η νέα προκήρυξη για 317 μόνιμες προσλήψεις στα νοσοκομεία

Υπουργείο Παιδείας: Μέσω gov.gr η ανάληψη υπηρεσίας για τους εκπαιδευτικούς
 

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

πολιτική