«Εφιάλτης της ΝΔ ο Βελόπουλος» σύμφωνα με την Ελληνική Λύση
Ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης

«Είναι λυπηρό να διαπιστώνουμε για άλλη μία φορά πως ο "εφιάλτης" της Νέας Δημοκρατίας του κυρίου Μητσοτάκη είναι η "Ελληνική Λύση" και ο πρόεδρός της Κυριάκος Βελόπουλος» απαντά, με ανακοίνωση της η "Ελληνική Λύση", σε αναφορές του προέδρου της ΝΔ στον Τύπο για το κόμμα και τονίζει:«Αντί να ασχοληθεί με τα προβλήματα της χώρας και να πείσει τους Έλληνες πολίτες για την επόμενη μέρα, ο κύριος Μητσοτάκης ασχολείται με το να "αφανίσει" πολιτικά την Ελληνική Λύση για να αποκτήσει την αυτοδυναμία που ονειρεύεται».

«Να υπενθυμίσουμε στον κύριο Μητσοτάκη πως στη χρεοκοπία της χώρας ήταν συμμέτοχος ο ίδιος και το κόμμα του, που σήμερα "πλασάρονται" ως το καινούργιο, κρύβοντας από τους Έλληνες πολίτες πως η πρωτιά της Νέας Δημοκρατίας έρχεται από το κύμα δυσαρέσκειας και οργής προς τον κύριο Τσίπρα. Οι Έλληνες πολίτες δεν ψηφίζουν την "Ελληνική Λύση" από δυσαρέσκεια και οργή, αλλά διότι έχουμε πρόγραμμα καταγεγραμμένο, ρεαλιστικό, κυβερνητικό» επισημαίνεται στην ανακοίνωση και τονίζεται: «Εμείς του απαντάμε πως είμαστε εδώ, δίπλα στον Έλληνα πολίτη και αφήνουμε την μικροπολιτική στα όρια του γραφικού, στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας».

Είχε προηγηθεί η αναφορά του Κ.Μητσοτάκη στην Ελληνική Λύση, στο πλαίσιο συνέντευξης στο Open:

«Ναι, βεβαίως, και θέλω να απευθυνθώ στους συμπολίτες μας οι οποίοι στήριξαν αυτά τα δύο κόμματα (σ.σ Χρυσή Αυγή και Ελληνική Λύση) και να τους ζητήσω να αναρωτηθούν τι σημαίνει τελικά ένας υγιής πατριωτισμός. Κι αν μία ψήφος σε ένα μικρό κόμμα διαμαρτυρίας, τόσο ακραίο και τόσο γραφικό, το οποίο ‒δεν θέλω τώρα να μπω σε λεπτομέρειες, νομίζω ότι αυτά είναι γνωστά‒ είναι πραγματικά μια ψήφος χρήσιμη για τη χώρα. Νομίζω πως δεν είναι. Και πιστεύω ότι τελικά και οι συμπατριώτες μας οι οποίοι έχουν έντονες πατριωτικές ευαισθησίες ‒δεν θα τους προσδιορίσω ιδεολογικά‒ αντιλαμβάνονται ότι η ψήφος στη ΝΔ είναι η μόνη σίγουρη επιλογή, πρώτον, για να κλείσει το κεφάλαιο της σημερινής κυβέρνησης, γιατί χρειαζόμαστε σταθερή κυβέρνηση την επόμενη μέρα, γι’ αυτό και ζητώ ισχυρή εντολή, εάν δεν έχω ισχυρή εντολή τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα την επόμενη μέρα, εάν έχω ισχυρή εντολή τότε είμαι ο μοναδικός υπόλογος για να εφαρμόσω το πρόγραμμα για το οποίο σας μίλησα.

Άρα πιστεύω ότι οι συμπολίτες μας που ψήφισαν κόμματα στα δεξιά της ΝΔ θα σκεφτούν και πάλι την επιλογή τους και πράγματι θα ήταν ευχής έργο εάν μπορούσαμε να κρατήσουμε και τα δύο αυτά κόμματα εκτός Βουλής. Θα είναι όχι μόνο μια επιτυχία της ΝΔ, θα ’ναι μια κατάκτηση για τη Δημοκρατία μας. Και επειδή τα κόμματα αυτά, ειδικά η Χρυσή Αυγή, όπως κι άλλα κόμματα, γεννήθηκαν μέσα στην οργή, ήταν κόμματα της οργής και του θυμού, η οργή ήταν το καύσιμο που τα τροφοδότησε ‒σε ένα βαθμό αυτό ισχύει και για την Ελληνική Λύση‒, αλλάξανε οι καιροί, σήμερα η κοινωνία δεν είναι οργισμένη, είναι στενοχωρημένη, είναι απογοητευμένη, κάπου είναι και λίγο αισιόδοξη ότι τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν, αλλά αυτό το οποίο ψάχνει είναι μια επιστροφή στην κανονικότητα. Αυτήν την κανονικότητα δεν την υπηρετούν τα δύο αυτά κόμματα.»
 

best of network

σχετικά άρθρα

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Όταν η πίστη στον εαυτό σου γίνεται αγώνας για τη ζωή…
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Όταν η πίστη στον εαυτό σου γίνεται αγώνας για τη ζωή…
Κάθε παιδί έχει απεριόριστες δυνατότητες για να αυτοπραγματωθεί, για να βιώσει την ομορφιά της ζωής και του εαυτού του. Αυτό είναι το μήνυμα του...
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Όταν η πίστη στον εαυτό σου γίνεται αγώνας για τη ζωή…