Παγκράτι: Διακοπή κυκλοφορίας για ύποπτο αντικείμενο

Πολιτική 0

Παππάς για exit polls: Πιστεύουμε ότι η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ θα είναι μικρότερη

νικος_παππάς
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google

Μικρότερη διαφορά ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ απ' αυτή που προβλέπει το πρώτο κύμα των exit polls προβλέπει για το τελικό εκλογικό αποτέλεσμα ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, που εκτίμησε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα σπάσει το όριο των προβλέψεων. 

«Ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι η διαφορά θα είναι μικρότερη από αυτή που καταγράφεται στα exit polls», ανέφερε ο Νίκος Παππάς, μιλώντας στο OPEN TV. Ο κ. Παππάς πρόσθεσε ότι στο παρελθόν υπήρξαν σοβαρά ζητήματα στη διεξαγωγή των δημοσκοπήσεων αν και παραδέχθηκε ότι η ΝΔ «απ' ότι φαίνεται, έχει συγκεντρώσει περισσότερες ψήφους».

Ο κ. Παππάς υποστήριξε ότι η εκτίμηση των exit polls δείχνει ότι «υπάρχει ανασύσταση ενός νέου διπολισμού, που στην πορεία προς τις εκλογές θα πάρει πιο έντονα προγραμματικά χαρακτηριστικά». 

Σχολιάζοντας τις εκτιμήσεις για τον ΣΥΡΙΖΑ, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής υποστήριξε ότι όταν το κόμμα του ανέλαβε την κυβέρνηση είχε πολλά ανοιχτά ζητήματα να λύσει.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Γνωρίζετε τι σημαίνει η σπάνια λέξη «φλήναφος»;

Δεκάδες καταλήψεις σε όλη την Ελλάδα – Η λίστα με τα κλειστά σχολεία

Τα ιδανικά χωριά για φθινοπωρινές εξορμήσεις και περιπέτεια

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

πολιτική