ΑΣΕΠ: Έρχονται 3.800 μόνιμες θέσεις στο Δημόσιο για αποφοίτους Λυκείου – Ποιες ειδικότητες βρίσκονται στο προσκήνιο

Πολιτική 0

Ο Καμμένος δίνει στη δημοσιότητα τα μηνύματα με τον Νικολόπουλο (Εικόνα)

καμμενος νικολοπουλος
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Καταγγελία για απειλές και εκβιασμούς πραγματοποίησε ο ανεξάρτητος βουλευτής

Στη δημοσιότητα έδωσαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες το διάλογο που είχε ο Πάνος Καμμένος με τον Νίκο Νικολόπουλο, μέσω μηνυμάτων. 

«Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Πάνος Καμμένος δίνει στη δημοσιότητα τα μηνύματα που επικαλείται ο κ. Νίκος Νικολόπουλος ώστε να αποκαλυφθεί το μέγεθος της γελοιότητας του υποτιθέμενου εκβιασμού», αναφέρει η ανακοίνωση των ΑΝΕΛ στο Twitter.

Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της Παρασκευής, 8/2, ο ανεξάρτητος βουλευτής πέρασε το κατώφλι της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, όπου υπέβαλε καταγγελία για απειλές και εκβιασμούς.

Η καταγγελία που κατέθεσε ο Νίκος Νικολόπουλος αφορά την παράβαση του άρθρου 157 του Ποινικού Κώδικα που αναφέρει ότι «όποιος με βία ή με απειλή βίας επιβάλλει στη Βουλή ή την Κυβέρνηση ή σε μέλος τους την εκτέλεση, παράλειψη ή ανοχή πράξης που ανάγεται στα καθήκοντά τους τιμωρείται με κάθειρξη τουλάχιστον δέκα ετών». Η αστυνομία διαβίβασε στον κ.Βαγγέλη Ιωαννίδη την ένορκη κατάθεση που νωρίτερα έδωσε στη ΓΑΔΑ ο κ.Νικολόπουλος. Στην κατάθεση του, η οποία επέχει θέση μήνυσης, καταγγέλλει, σύμφωνα με πληροφορίες, τον Πάνο Καμμένο ότι τον πιέζει και τον εκβιάζει για να επιστρέψει στους ΑΝΕΛ ώστε να μη χαθεί η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος.

Ο βουλευτής, σύμφωνα με πληροφορίες, επικαλείται στην κατάθεση του γραπτά μηνύματα που όπως λέει έλαβε σήμερα (8/2) στο κινητό του τηλέφωνο από τον Πάνο Καμμένο και στα οποία, οπως φέρεται να κατέθεσε ο ανεξάρτητος βουλευτής, τον εκβιάζει επιχειρώντας να τον συνδέσει με ιστοσελίδες, γράφοντας του ότι "από τα σάιτ που έχεις από το γραφείο σου, θα σου κόψω τις κρατικές διαφημίσεις" κι ότι " θα τα πούμε το απόγευμα " εννοώντας ότι θα τον διαπομπεύσει από το βήμα της  Βουλής.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Επίδομα συνταξιούχων: Ποιοι θα δουν 150 ευρώ επιπλέον και ποιοι θα λάβουν 400 ευρώ για πρώτη φορά

Πέφτουν οι σοβάδες, διώκονται οι δάσκαλοι: Στο Πόρτο Ράφτη η ευθύνη βρίσκει τον εύκολο στόχο

Βάσεις 2026: Ποιοι κερδίζουν έδαφος, ποιες σχολές υποχωρούν

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

πολιτική