Αυτόνομα στις εκλογές το Πράττω; "Ρωτήστε με αύριο"
Ανοιχτό αφήνει έως τώρα το ενδεχόμενο αυτόνομης καθόδου στις εθνικές εκλογές της κίνησης "Πράττω" ο Νίκος Κοτζιάς, στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά την παραίτηση του από το υπουργείο Εξωτερικών

«Σήμερα όχι, για αύριο, ρωτήστε με αύριο», ήταν η χαρακτηριστική απάντηση σε σχετικό ερώτημα που του τέθηκε. Για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές τονίζει πως ήδη κινείται για την επιλογή υποψηφίων σε όλη την Ελλάδα.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση CRETA και στον Μάριο Διονέλλη για το θέμα της αιγιαλίτιδας ζώνης τονίζει πως εκείνος απλά ετοίμασε τα Προεδρικά Διατάγματα και δεν υλοποίησε την επέκταση. Για το «βιαστικό» της ανακοίνωσης απαντά πως δεν χρειαζόταν να ενημερωθεί η Βουλή και πως οι πολιτικοί αρχηγοί θα ενημερωθούν όταν έρθει η ώρα…

Επαναλαμβάνει πως η επόμενη κυβέρνηση της Αριστεράς δεν χωράει τους ΑΝΕΛ, ενώ για τους εκβιασμούς του Πάνου Καμμένου λέει πως για να εκβιάζει κάποιος πρέπει και αυτός που υφίσταται τον εκβιασμό να τον δέχεται.

Ολόκληρη η συνέντευξη θα μεταδοθεί το βράδυ της Τρίτης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης CRETA.

Εν τω μεταξύ ο κ.Κοτζιάς νωρίτερα συναντήθηκε με τον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη και δήλωσε τη στήριξη της Κίνησης "Πράττω" στο πρόσωπο του.

σχετικά άρθρα