Thumbnail
Κατηγορούνται από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας για συκοφαντική δυσφήμιση

Ελεύθεροι με εισαγγελική εντολή αφέθηκαν οι τρεις δημοσιογράφοι της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» που μηνύθηκαν από τον υπουργό Εθνικής 'Αμυνας Πάνο Καμμένο για δημοσίευμα της εφημερίδας.

Ο τρεις υπεύθυνοι της εφημερίδας Θανάσης Μαυρίδης εκδότης, Παναγιώτης Λάμψιας διευθυντής και Κατερίνα Γαλανού αρχισυντάκτρια οδηγήθηκαν σήμερα στον Εισαγγελέα αφού πέρασαν τη νύχτα κρατούμενοι στο Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων όπου και εμφανίστηκαν αυτόβουλα καθώς ο μηνυτής ζητούσε τη σύλληψη τους με την διαδικασία του αυτοφώρου.

Η μήνυση του κ. Καμένου αφορούσε πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας που υπό τον τίτλο «ανήθικο πάρτυ» αναφερόταν σε «φαγοπότι ημετέρων» σε κονδύλια για τους πρόσφυγες.

Ο εισαγγελέας ποινικής δίωξης όπου οδηγήθηκαν οι τρεις δημοσιογράφοι διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης ώστε να διακριβωθεί αν έχει διαπραχθεί το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης σε βάρος του κ. Καμένου ενώ έδωσε εντολή να λήξει η κράτηση των τριών δημοσιογράφων.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 4/10

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα