Thumbnail
Διεγράφη από τη ΝΔ με απόφαση του Κ.Μητσοτάκη

Την πρόθεσή της να ηγηθεί μιας νέας πολιτικής κίνησης εκδήλωσε στο Twitter με ανάρτηση η ανεξάρτητη βουλευτής, Κατερίνα Παπακώστα. Το όνομα της πρωτοβουλίας φέρεται να αποτελείται από τα αρχικά Ν.Ε.Ο. ενώ σύμφωνα με πληροφορίες από το πολιτικό ρεπορτάζ η επίσημη ανακοίνωση και παρουσίαση του κόμματος θα γίνει από την δημόσια τηλεόραση της Θεσσαλονίκης το επόμενο διάστημα.

Ανάσταση στην Μακεδονία. Από εδώ ξεκινά το Ν.Ε.Ο... pic.twitter.com/oQNOw2xkRw

— KATERINA PAPAKOSTA (@kpapakosta) April 9, 2018


Υπενθυμίζεται ότι η κ. Παπακώστα διεγράφη από το κόμμα της ΝΔ τον περασμένο Οκτώβριο μετά από σειρά διαφωνιών με στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και κυρίως με τον αντιπρόεδρο Άδωνι Γεωργιάδη,.

«Η πολιτική απεχθάνεται τα κενά, όπως και η φύση. Όταν αφήσεις χώρο, κάποιος θα έλθει να καταλάβει τον χώρο που εσύ αφήνεις. Θα πρέπει να προσέξουμε όλοι στον χώρο που αφήνουμε», είχε δηλώσει η Κατερίνα Παπακώστα σε παλιότερη συνέντευξή της στο . «Πρακτορείο 104,9 fm». 

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

αμφιθεατρο
Πανεπιστημιακοί: «Το Πανεπιστήμιο ως εργαστήριο ειρήνης - Καταδίκη της ρητορικής και της ρακτικής του πολέμου»
Κάλεσμα για ενεργό ρόλο της ακαδημαϊκής κοινότητας, διεθνείς συνεργασίες και δράσεις υπέρ της ειρήνης απέναντι στην κλιμάκωση των συγκρούσεων
Πανεπιστημιακοί: «Το Πανεπιστήμιο ως εργαστήριο ειρήνης - Καταδίκη της ρητορικής και της ρακτικής του πολέμου»