«Η συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ είναι από μόνη της ένα θετικό γεγονός» ανέφερε, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στην ΕΡΤ, ο υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, Γιάννης Ραγκούσης.
Ο ίδος τόνισε ότι «πρέπει να δούμε και ποια προϊόντα πήγαμε να προωθήσουμε προς εξαγωγή π.χ. κρασί, ελαιόλαδο κ.λπ. Τι συμφωνίες κάναμε για την προώθηση των ελληνικών προϊόντων;».
Ακόμη, υπογράμμισε: «Συνεννόηση για την επίλυση των προβλημάτων των πολιτών ακόμα και με τους πολιτικούς μας αντιπάλους. Αυτό δεν προϋποθέτει συγκυβέρνηση με τον κ. Μητσοτάκη. "Ναι" στη συνεννόηση λοιπόν, "Όχι" στη συγκυβέρνηση».
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 1/10
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ