Thumbnail
Ομιλία του Γιώργου Καμίνη στην Τρίπολη 

«Πρέπει να εξηγήσουμε στους πολίτες για ποιους λόγους χρεοκόπησε η χώρα αλλά κυρίως πρέπει να τους πούμε τι θα κάνουμε για αυτή τη χώρα», δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος για την ηγεσία της κεντροαριστεράς, Γιώργος Καμίνης, σε ομιλία του στην Τρίπολη.

Στη συνέχεια άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση αλλά και στην αντιπολίτευση. Είπε χαρακτηριστικά: «Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ χτίζει μεθοδικά ένα εκλογικά σώμα βασισμένο σε προνόμια και ρουσφέτια για να μπορέσει να επιβιώσει πολιτικά, καθώς νιώθει ότι ο χρόνος της τελειώνει» σημείωσε και κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι συγκαλύπτει τις ευθύνες των κυβερνήσεων Καραμανλή στην χρεοκοπία της χώρας. 

Ο δήμαρχος της Αθήνας εξέφρασε και τη διαφωνία του στην αλλαγή του εκλογικού νόμου στην τοπική αυτοδιοίκηση: «Προσπαθεί να εισαγάγει την απλή αναλογική κεντρικά αλλά και στην τοπική αυτοδιοίκηση για να εξασφαλίσει μία παρουσία, μία στοιχειώδη εκπροσώπηση. Μία παρουσία γιατί; Για να φέρουν και στην τοπική αυτοδιοίκηση την καταστροφή; Αυτό από το οποίο πάσχει η αυτοδιοίκηση είναι από κυβερνησιμότητα, δηλαδή να μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά μας, να μπορούμε να εκτελέσουμε αυτά που μας ζητάνε οι πολίτες». 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 7/11

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Χάρης Δούκας
Χάρης Δούκας: «Οι Δήμοι στο κόκκινο - Η πρότασή μας για διεκδίκηση και κινητοποιήσεις»
Χάρης Δούκας: «Η κατάσταση των δήμων χειροτερεύει – Η κυβέρνηση μας κάνει φτωχότερους σε πόρους και αρμοδιότητες»
Χάρης Δούκας: «Οι Δήμοι στο κόκκινο - Η πρότασή μας για διεκδίκηση και κινητοποιήσεις»