Thumbnail
Συνέντευξη του Δημήτρη Καμμένου στο ΣΚΑΪ 

Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Δημήτρης Καμμένος, επιφυλάσσεται για το αν θα ψηφίσει τη νέα τροπολογία που θα φέρει η κυβέρνηση για την «Τουρκική Ένωση Ξάνθης», αν και βρέθηκε λύση στο θέμα της διαφωνίας των ΑΝΕΛ μετά από σύσκεψη που συγκάλεσε αργά το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Δημήτρης Καμμένος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ είπε: «Η Τουρκική Ένωση Ξάνθης» είναι ένα ευαίσθητο θέμα, εθνικά, πάλι έχω εγείρει, θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεχτικοί όταν πάλι επανέλθει το υπουργείο Δικαιοσύνης για να υλοποιήσει τη διατύπωση, έτσι ώστε να προστατεύσουμε τη Συνθήκη της Λωζάννης. Εάν έρθει χωρίς προστασία της Συνθήκης της Λωζάννης, έτσι ώστε οποιοδήποτε σωματείο, μία αστική υπόθεση, να παίρνει την ονομασία, ονοματοδοτείται, χωρίς επιθετικό προσδιορισμό τουρκικό αλλά οτιδήποτε άλλο μειονοτικό ή οτιδήποτε άλλο, όχι δεν μπορεί να ψηφιστεί αυτό».

Στο ερώτημα για το αν ο υπουργός Ναυτιλίας, Παναγιώτης Κουρουμπλής, έπρεπε να παραιτηθεί, ο Δημήτρη Καμμένος τόνισε: «Υπάρχουν ευθύνες οργανωτικές και πολιτικές, αλλά το αφεντικό δεν φεύγει κατά τη γνώμη μου πάνω στην αποκορύφωση της κρίσης. Φεύγει αν πρέπει και αν βρεθούν ευθύνες μετά. Νομίζω ότι πολιτικά πρέπει να αναλάβει μία ευθύνη και είπε ότι θα την αναλάβει, αν υπάρχει».

Για τη δήλωση του συναδέλφου του Θανάση Παπαχριστόπουλου ότι πήγε και έκανε μπάνια στη Βούλα, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ σημείωσε: «Είναι άστοχο να το πεις, διότι ένας άνθρωπος που είναι ημιμαθής ή αδαής μπορεί να ακούσει κάποιον, ένα πρόσωπο δημόσιο και να μπει μέσα και να αποκτήσει ένα πρόβλημα υγείας».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/9

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

mourtzoukou
Υπόθεση Μουρτζούκου: Κατηγορείται ότι σκότωνε βρέφη με πίεση στον θώρακα
Νέα ανατριχιαστικά στοιχεία για τη Μουρτζούκου - Κατηγορείται ότι σκότωνε βρέφη με πίεση στον θώρακα – Μαρτυρίες για απόπειρα το 2017
Υπόθεση Μουρτζούκου: Κατηγορείται ότι σκότωνε βρέφη με πίεση στον θώρακα
diapolitismikh_ekpaideush_seminar
Νέο πλαίσιο για αποφοίτους ΕΠΑ.Λ. - Αρκεί ένας τίτλος σπουδών για την αίτηση ελληνικής ιθαγένειας;
Το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους ξεκαθαρίζει τις προϋποθέσεις για αποφοίτους αλλοδαπής καταγωγής
Νέο πλαίσιο για αποφοίτους ΕΠΑ.Λ. - Αρκεί ένας τίτλος σπουδών για την αίτηση ελληνικής ιθαγένειας;
αναπληρωτης
Τοποθετήσεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών: Πήγαινε εδώ ...πήγαινε εκεί και αύριο... πήγαινε κάπου αλλού!
Η ιστορία του  αναπληρωτή εκπαιδευτικού δεν είναι απλώς ένα «γραφειοκρατικό λάθος». Είναι η αντανάκλαση ενός συστήματος που αφήνει τους αναπληρωτές...
Τοποθετήσεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών: Πήγαινε εδώ ...πήγαινε εκεί και αύριο... πήγαινε κάπου αλλού!
ladi
Λάδι τηγανίσματος: Γιατί δεν πρέπει να το πετάμε με τον λάθος τρόπο
Η ακατάλληλη απόρριψή του φθείρει τις σωληνώσεις, ρυπαίνει το περιβάλλον και μπορεί να επιβαρύνει τον υδροφόρο ορίζοντα.
Λάδι τηγανίσματος: Γιατί δεν πρέπει να το πετάμε με τον λάθος τρόπο