Πολιτική

Έδιωξαν τον πρώην Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Στέφανο Ξεκαλάκη, από το γραφείο του

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ν΄ αφήσει και το γραφείο του στη Χαριλάου Τρικούπη υποχρεώθηκε ο πρώην Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ κ. Στέφανος Ξεκαλάκης, με απόφαση της κ. Γεννηματά.

Λεπτομερέστερα, σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφόρησαν καθυστερημένα, την περασμένη Πέμπτη ο διευθυντής του κόμματος κ. Νίκος Σαλαγιάννης έδωσε εντολή στον κ. Ξεκαλάκη να τα μαζέψει και να φύγει από το γραφείο του, στον  5ο όροφο της οδού Χαριλάου Τρικούπη, αφού είχε αποπεμφθεί από τη θέση του, ενόψει του συνεδρίου. Εκείνος απάντησε ότι θα μπορούσε να διατηρήσει το γραφείο του, αλλά η απόφαση της ηγεσίας ήταν αμετάκλητη. 

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Ξεκαλάκης είχε ασκήσει κριτική στην κ. Γεννηματά για τον τρόπο που προετοιμάζεται το συνέδριο του καλοκαιριού, προβλέποντας μη αποτέλεσμά του στην κοινωνία.  

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Σχολεία: Όλες οι ημερομηνίες για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς - Πότε επιστρέφουν εκπαιδευτικοί και μαθητές

ΑΣΕΠ 6Κ/2026: Κλείδωσε η νέα προκήρυξη για 317 μόνιμες προσλήψεις στα νοσοκομεία

Υπουργείο Παιδείας: Μέσω gov.gr η ανάληψη υπηρεσίας για τους εκπαιδευτικούς
 

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

πολιτική