Υπουργείο Παιδείας: Τροποποίηση στη διαδικασία εκλογής και εξέλιξης μελών ΔΕΠ

Πολιτική 0

Ζουράρις: Πολύ σημαντική για την Ελλάδα η εκλογή Μακρόν

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
«Ο Μακρόν όσο υπήρξε υπουργός των Οικονομικών, στο φρικτό εκείνο εξάμηνο, το πρώτο του 2015, που αναλάβαμε τη συγκυβέρνηση της χώρας στην Ελλάδα, ήταν ο μόνος υπουργός Οικονομικών της Ευρωζώνης, ο οποίος υποστήριζε συνεχώς τις ελληνικές θέσεις»

«Έχουμε (υποστηρικτή) στο ανώτατο επίπεδο, δηλαδή θεσμικό, Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας κι αυτό είναι το πολύ σημαντικό, που δεν υπήρχε πριν» είπε για την εκλογή του Εμανουέλ Μακρόν, ο υφυπουργός Παιδείας, Κώστας Ζουράρις, στο ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ, Πρακτορείο 104.9.

«Ο Μακρόν όσο υπήρξε υπουργός των Οικονομικών, στο φρικτό εκείνο εξάμηνο, το πρώτο του 2015, που αναλάβαμε τη συγκυβέρνηση της χώρας στην Ελλάδα, ήταν ο μόνος υπουργός Οικονομικών της Ευρωζώνης, ο οποίος υποστήριζε συνεχώς τις ελληνικές θέσεις» υπογράμμισε, ο υφυπουργός Παιδείας και αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Εμανουέλ Μακρόν, πριν αναλάβει Πρόεδρος, όταν είχε πει «ότι είναι απαράδεκτη η στάση της Ευρώπης για την Ελλάδα». 

Θεωρεί ότι, «είναι πάρα πολύ ευχάριστο αυτό, διότι η Γαλλία ανέλαβε ουσιαστικά και επικεφαλής των χωρών του Νότου και συμπαρέσυρε και την Ισπανία, τη δεξιά Ισπανία, να βρίσκεται πια στον όμιλο των χωρών του Νότου και αυτό διευκολύνει πάρα πολύ τη θέση της Ελλάδας».

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

ΑΤΜ στο εξωτερικό: Πώς θα καταλάβετε αν σας χρεώνουν έξτρα προμήθεια

13ος και 14ος μισθός: Στο Δικαστήριο της ΕΕ το ερώτημα για τα δώρα στο Δημόσιο

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

πολιτική