Thumbnail
Την ολοκλήρωση του τεχνικού τμήματος της συμφωνίας σε επίπεδο προσωπικού (staff level agreement – SLA) ανακοίνωσαν και επισήμως σήμερα οι ευρωπαϊκοί θεσμοί, σε κοινή δήλωση που εξέδωσαν με το ΔΝΤ.

Ολόκληρη η δήλωση έχει ως εξής:

«Οι ομάδες του προσωπικού της Κομισιόν, του ESM, της ΕΚΤ και του ΔΝΤ κατέληξαν σε μια προκαταρκτική συμφωνία με τις ελληνικές αρχές σχετικά με ένα πακέτο πολιτικής για την υποστήριξη της ανάκαμψης στην Ελλάδα και οι οποίες θα αποτελέσουν τη βάση για τη σύναψη της 2ης αξιολόγησης του προγράμματος στήριξης σταθερότητας του ESM . Οι ελληνικές αρχές επιβεβαίωσαν την πρόθεσή τους να εφαρμόσουν ταχέως αυτή τη δέσμη μέτρων πολιτικής. Αυτή η προκαταρκτική συμφωνία θα συμπληρωθεί τώρα από περαιτέρω συζητήσεις τις ερχόμενες εβδομάδες σχετικά με μια αξιόπιστη στρατηγική για την εξασφάλιση της βιωσιμότητας του χρέους της Ελλάδας».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Παναγιώτης Κρέτσης
Διπλή τραγωδία για την οικογένεια του αθλητή που κατέρρευσε σε αγώνα μπάσκετ - Έχει πεθάνει και ο αδερφός του
Διπλή τραγωδία για την οικογένεια του αθλητή που κατέρρευσε σε αγώνα μπάσκετ – Ο αδελφός του είχε σκοτωθεί σε τροχαίο πριν τρία χρόνια
Διπλή τραγωδία για την οικογένεια του αθλητή που κατέρρευσε σε αγώνα μπάσκετ - Έχει πεθάνει και ο αδερφός του