Πολιτική 0

Παππάς: Μήνυμα συναίνεσης η πρόταση της ΝΔ για Κουτρομάνο

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
"Χαιρετίζω τη στάση της Ν.Δ"

«Χαιρετίζω την στάση της ΝΔ να προτείνει πρόσωπο για την προεδρία του ΕΣΡ», δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς στην εκπομπή Live news της τηλεόρασης του «Ε» υπογραμμίζοντας πως υπάρχει χρόνος η ΝΔ να μετακινηθεί από το παρών στο ΝΑΙ.

«Είμαστε σε τροχιά σύγκλισης με τη ΝΔ και η πρόταση της ΝΔ για Κουτρομάνο στέλνει μήνυμα συναίνεσης και στα υπόλοιπα κόμματα», ανέφερε.

«Αν ακυρωθεί ο διαγωνισμός πρέπει να επιστραφούν χρήματα στους υπερθεματιστές», είπε ο κ. Παππάς.

«Η απόφαση του ΣτΕ μας δεσμεύει και θα την εφαρμόσουμε», είπε και επισήμανε πως «κάναμε λάθη αλλά αισθανόμαστε δικαιωμένοι».

Αντισυνταγματική κρίθηκε η μεταφορά αρμοδιοτήτων και όχι ολόκληρη η διαδικασία την νομοθέτησης είπε ο υπουργός ενώ για τον αριθμό 4 των αδειών τόνισε πως ελήφθη υπόψη η μελέτη του Ινστιτούτου της Φλωρεντίας και ο παράγοντας βιωσιμότητας των καναλιών .

Για τον ανασχηματισμό ανέφερε πως αυτό είναι στη ευχέρεια του πρωθυπουργού και τόνισε όπως τώρα έχουμε την δυνατότητα συγκρότησης του ΕΣΡ και την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Νομοσχέδιο ΥΠΑΙΘΑ: Τι αλλάζει για διευθυντές και προϊσταμένους σε σχολεία

Σχολικά βιβλία Βόρειας Μακεδονίας: Η Ελλάδα ζητά διορθώσεις

Από ποια γλώσσα προέρχεται η λέξη «ταξί»;

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

πολιτική